Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.585
- Поени од реакции
- 18.090
Коментаторов на спорт клуб некако многу наклонет кон азаренка,изгледа ја има сингалче опнато
.
.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.Баш затоа сакам да го папа Азаренка. А и ќе го папа.Коментаторов на спорт клуб некако многу наклонет кон азаренка,изгледа ја има сингалче опнато.

Ме нервира, ама стварно па добро игра, и нема рамна. Можеби да не беа повредите кои ги имаше, ќе беше тенисерка која најдолго се задржала на врвот на ВТА листата, ретко од тенисерките оставиле толкав впечаток.Има освоено 13,овој веројатно ке и биде 14ти.Само 12 Гренд Слема има досега Серена , заслужува повеќе .![]()
Последно финале на Гренд Слем на Федерер е лани на Ролан Гарос. Оттогаш Новак има 4 финалиња на Гренд Слем, два пати во полуфинале го победи токму Федерер(На УС Опен и Ролан Гарос), а во меѓувреме Федерер загуби и од Надал во полуфинале на АО. Јасно е дека Федерер е топ тенисер, но последниве две години не може со Рафа и Ноле. Два пати загуби од Ноле годинава, не успеа да земе ни сет. Фаворит е Новак, оправдан е коефициентот, ама сепак не би играл сингл на 1,4 коеф иако сум за Новак лично. Плус 41 гем ми е посигурно, истото го мислам и за Цонга-Мареј.луѓе, ај да прашам за утре нешто. гледам коеф за новак да победи е 1,40. толку е подобар од федерер или?
нешто слушнав дека федерер е повреден. вистина е то?
кој сака да ми одговори нека ме цитира, битно ми е за утре сингл да ја лупам!!!
фала многу! позз
И на Росол 1,01 од гла им се удриОвај 1.30 шо го дават за Србинот утре од гла ќе им се мани. Ферџо победува 100%. И некој праша дали е толку подобар ? Не е воопшто подобар, а кога станува збор за овие двата, па и за било кој би играл против Роџер на Вимболдон, секогаш другиот е аутсајдер. Епа, види сеа.