Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Немам гледано многупати оваа година тенис, бар не цел меч... Ама Роже го уништи на Ноле, како да играше против мало дете :D Задоволството е поголемо ако коментираат српски коментатори :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мислењата со пцуења се избришани, мислењата кои го спомнуваат тоа исто избришани и едитирани, ајде без нервози и провокации, мирни.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Федерер-Цонга финале.:)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Кралот се враќа (y)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.492
Федерер после 2 сет се мрдна, буквално...Поготово во 4 сет беше un-*ucking believable!!!!!!!!!!

Да му зимаш долги поени на Ноле од основна линија на 31 година е НЕШТО НЕВОЗМОЖНО!!!!!!!! каква промена во игра во 3 сет, ауууууууууу лудилоооооо!

ЛЕГЕНДОООООООООООООО ми се насолзија очите зашто не верував дека ќе победи и викав дека Ноле зима 3-1, го изневерив мојот идол!!!!! извини ЛЕГЕНДО!!!!!!!!!! :place:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Значи Федеред - Цонга финале :rolleyes:
АЛЕЕЕЕЗ ЏО !!!

P

PewDiePie

Гостин
Што почнаа да цмиздрат србчињата на форумов ?
Добро бе плачковци,еве ќе ви објаснам. Федерер го згази воле,го отвори како шахта.
Плачете до утре ако сакате.

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Значи Федеред - Цонга финале :rolleyes:
АЛЕЕЕЕЗ ЏО !!!
мислам сеуште не е финале меѓу нив двајца, но мое мислење е дека Цонга ќе победи против Мареј

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ја врти 3:1 оваа Ноле...:) Еве брејкче...
Ако продолжи со јако темпо Ноле нема шанса Федекс, огромна е разликата во години и физичка спремност.:)
Ако некој не го сака Ноле тоа сум јас, знаат убаво сите овде за тоа. Но нема што да одам со главата во ѕид и за тоа што е да правам инает. Новак моментално е најдобар и крај...;)
Сега може и да изгуби Ноле, многу лоша игра во клучните моменти...(y)
Наздравје бричење се вика ова, многу ми е мило што се спушта ноле од бр.1 конечно.:cool:
:cuc:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.492
Mомци без навреди, Новак е најфер тенисер во моментов во светот, покажете респект!

Сте виделе некој друг да се насмее на мрежа кога се честита победа на толку битен меч, а воедно губи цели 2000 поени против својот најголем ривал!!!! за тоа е потребно голем срце, ферчина е и мислам дека оние кои го вреѓаат не знаат за каков човек се работи.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Пишав во фан клуб Ноле, да не се повторувам... Тука само ќе честитам на искрените фанови на Роже, а тие се Божино, Psyside и на Фросе :D

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
мислам сеуште не е финале меѓу нив двајца, но мое мислење е дека Цонга ќе победи против Мареј
Irony my friend...
Се ми мириса дека ќе изгуби Мареј, џабе му е и домашен терен !!! Само да не греши и избрзува Цонга и се ќе си дојде на место.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.492
Psyside остај го Росол на аватар, тој е јунакот на Вимблдон:D
Неможам, срце не ми дава, мора да се извадам за тоа што се сомевав во мојот идол, само незнам како ќе го преживеам денот кога ќе се пензионира :place:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Неможам, срце не ми дава, мора да се извадам за тоа што се сомевав во мојот идол, само незнам како ќе го преживеам денот кога ќе се пензионира :place:
Па не ми ги читаш мислењата на темата:D
Мене играта на Новак во 1/4 финале не ме воодушеви за да се надевам дека ќе го совлада Федерер, не знам зошто толку беа сите убедени во тоа, башка со денешната игра на Федерер, шанса немаше.
Можеби после израмнувањето на 1-1 во сетови дека ќе бидне нешто, ама ептен лабаво се понашаше на терен Новак.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom