Ме мрзеше да правам мулти цитат на сите wannabe познавачи на тенисот па да пишам слично нешто ко тебе. Еве вака. Цицајте. :back:Хејтери,сисајте.:tv:
A најјакото е тоа шо да беше Надал во утакмицава, ќе р'гнеа од фалби колку е ментално јак и колку е издржлив, па го вратил натпреварот. А овај начин на Федерер е пе*ерски, среќа.Постои фан клуб Надал хејтерчиња ? таму спамајте. Да хејтерчиња! со детска смислам за хумор т.е. деца. Фала ти боже за игнор опцијата! Ќе ве наредам сите сега, па замарајте ги другиве од форумов со вашите очајни посотови мене не. Ми се згади форумот од вас по 3 пат.
Е вака се коментира, иако си фан на Надал.Е ова се вика возбудлив и драматичен меч. Иако сум за Надал, рака му се пружа на Федерер што сепак ја покажа својата сила и зошто е меѓу првите во свет. Сепак не го потценувајте и Falla. Дечкото заслужува почит, бидејќи не се предаде и се бореше и одлично играше.
Него остај тоа... Одвај чекам да го гледам Надал...![]()
Ајде! пишувајте сега колку сакате хејтерчиња (дечиња) игнор опцијата = год сенд :tv:
Е вака се коментира, иако си фан на Надал.
Хахахахахаха немжам да се изначудам.Немеа врска ова со хејтање ама ајде ве молам големиот федерер против Фаља да игра 5 сета у прво коло?Многу е јасно дека падна у форма и дека нема шанси оваа година за Wimbledon.Не играше толку добро Фаља колку што Федерер грешеше.Нема шанси за нов гренд слем федерер.Првиот топ 10 тенисер со кого ке се сретне Федерер ке го елиминира 100%.Нема сили веќе.Зборете што сакате имате право да се радувате на победата ама ова е СРАМОТА......WImbledon е на Надал годинава....Да речеш секоја чест за победата против Фаља кажува на кое ниво падна федерер.СЕКОГА ЧЕСТ ЗА ТЕШКО ИЗВОЈУВАНА ПОБЕДА ПРОТИВ 60 ВО СВЕТОТ.Не е за фалење.....
Од прв ден сум на Надал, ама секогаш почитувам добри и фер плеј играчи, не само во тенис општо во спорт. Тука спаѓа Федерер. Башка најискрено, најубави ми се мечевите каде играат они двајца иако после 5 саата вратот знае да ми се укочи.Ајде! пишувајте сега колку сакате хејтерчиња (дечиња) игнор опцијата = год сенд :tv:
Е вака се коментира, иако си фан на Надал.
Освен јак сервис човекот не е ништо посебно, а Надал е повторно во форма. Тешко дека ќе оди кај Родик, само со добар сервис не се освојува пехар.Всушност Вимблдон е на Родик годинава. Лани за малце му се лизна од рака (Федерер мака мачеше во 30 гемa), ама оваа не му бега. :smir: