Koj софтвер друже? Дај препорачај ми, ја барам некое време веќе, никако да најдам некој асален (зборам за софтвер што нема да мора да биде инсталиран и на другите компјутери, туку директно од рутерот да го управуваш. НетЛимитер мора да го инсталираат и другите компјутери во мрежата, така што не ми го препорачувај него).каков сакаш купи после добар софтвер ке му ставиш и ке има опција за лимит. Ти ги препорачувам linksys.
Да не знаеш кој е USER и PASS баш за Linksys Router WRT54G?Dako Davide оди купи си Linksys Router WRT54GL,(4500ден) стави му DD-WRT firmware v.24, смени си оперативен систем во Win XP SP2, и уживај си во сурфањето.
Почекај да стани цимерот, па ќе ти кажам кој е. Мислам дека знаеше тој :smir:Да не знаеш кој е USER и PASS баш за Linksys Router WRT54G?
Пробав сите можни комбинации со Admin, ниедна нејќе. Или некоја финта за да го дознаам (освен ресет на рутерот)
Еве го цимерот стана... хехе.Почекај да стани цимерот, па ќе ти кажам кој е. Мислам дека знаеше тој :smir:
Ако си со оригиналниот фирмвар,Почекај да стани цимерот, па ќе ти кажам кој е. Мислам дека знаеше тој :smir:
Мислам дека на DD-WRT ти бара да внесиш ти user и pass при првото логирање. Ако не се лажамАко си со оригиналниот фирмвар,
username: (nema)
password: admin
ако си со дд-врт:
username: root
password: admin