White sensation во Белград - 21.05.2011

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Лајн Ап! Директен и конкретен! Нека кажат,гостува тој тој тој тој и тој! Е па тогаш можда 60 евра ќе ги гледам ко 60 денари. Допрва ќе се знае дали вреди или не! Не се прајте ко да сте посетиле настапи од типот на ADE,WMC,Misteryland,Sonor.... па сега ова демек е пичкин дим!

Ептен се курчам некој кога има стереотип ама на нешто шо онака подсвесно сака да го доживее во животот,а уствари не бе не демек педерска работа е! Иди види па кажи после!
Ама добро е кажано ова.секоја чест.за лајн апот пишав уше од одма да се види кој ќе биде па ќе се планира дали да се иде.:smir:

--- надополнето ---

Јако јако.само да се види line-up и ќе се прават планови дали да се иде или не.:smir:
еве го кажаното.:smir:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Ама добро е кажано ова.секоја чест.за лајн апот пишав уше од одма да се види кој ќе биде па ќе се планира дали да се иде.:smir:

--- надополнето ---

еве го кажаното.:smir:
Значи ако идам од шо го сакам некој и шо го почитувам неговото дело како Дј или артист...не 60 евра....600 нека биде карта,животна шанса е во питање. Ајде еве пример ќе ги прашам тие што беа на Жан Мишел Жар(Џар) во Белград или на Крафтверк во Ск. Кога пак? Парите да не ви беа битни? Значи нема тука...ај бе до година ќе дојде,ај здравје другото лето...аха да ова Метју Дикеј е па ако не овај месец другиот кајдае тука е! :smir:

Ивица ништо лично бате,општо за рајава беа прашањавa :)

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Се разбираме,само без потребно се збори хаус,маус,курци,палци.....као шо пратам на нетов не знам у копенхаген ми се чини на white беа Carl Cox и Sven vath шо баш о не се хаус артисти:smir:

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Ајде еве пример ќе ги прашам тие што беа на Жан Мишел Жар(Џар) во Белград ...
Druze, taa vecer ne bi ja menuval za nisto vo svet :)

A deka 90% od populacijata saka da otide, znaeme deka saka. Rabotata e sto nekoi cisto za da ostanat HC ke kazat pederski ova ona, dodeka drugite stvarno nemaat kako da otidat.

Anyway, line-up-ot utre taka da ke znaeme sto ne ceka :D

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Druze, taa vecer ne bi ja menuval za nisto vo svet :)

A deka 90% od populacijata saka da otide, znaeme deka saka. Rabotata e sto nekoi cisto za da ostanat HC ke kazat pederski ova ona, dodeka drugite stvarno nemaat kako da otidat.

Anyway, line-up-ot utre taka da ke znaeme sto ne ceka :D
За болдираното: Ете вииш,фино лепо си доживеал и си сватил која е големината на такво нешто!

СИТЕ одамна сватија дека од Ха Це не се живее :smir:

S

StormRage

Гостин
Qlimax е у Холандија.....Инаку ме занима нели пропратно со Белата има и Црна Сензација :)..Во Бг што ќе има и двете или нешто сосема трето како дел од ова ? И зашто сензацијава од транс евент заетпа накај хаус ?
Е црна сензација имаше до пред година две...

--- надополнето ---

А вие горе... JMJ да го чујам и после да цркнам не ќе ми е криво :) ама ае ќе живее човекот ќе има нареден пат хахахааа

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Qlimax се одржува секоја година во Ноември во градот Архем/Холандија,на стадионот на ФК Витесе,а ианку картата изнесува од 160 до 190 евра,во зависност од локацијата..........за разлика од Black и White,Qlimax не се одржува во другите држави........White/Black Sensation претходните години имаше и во другите држави(пред се White)...Русија,Чешка,Полска,Германија,Унгарија.па дури и во Австралија и Ј.Америка се одржуваат тие фестивали под капата на Q-dance.........

за мене Qlimax е ВРВОТ од сите фестивали што ги организира продуцентската куќа Q-dance,таква сценографија,тематика поврзано помеѓу готскиот стил и иднината,ЖУРКА,......до сега немам ВИДЕНО..

S

StormRage

Гостин

QLIMAX е врв навистина... Defqon, Q-Base, Qontrol се добри исто ама не е то то... само успат не сум сигурен за картите за цената.. мислам дека беа околу 60 евра негде најефтините... и шо е интересно за Qlimax, Technoboy е секоја година (скоро)!

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119

QLIMAX е врв навистина... Defqon, Q-Base, Qontrol се добри исто ама не е то то... само успат не сум сигурен за картите за цената.. мислам дека беа околу 60 евра негде најефтините... и шо е интересно за Qlimax, Technoboy е секоја година (скоро)!
Картите за Qlimax се движат од 170 до 190 евра(Номеври),за Defqon(Јуни) се 90 евра,за Q-base(Септември) се 150 евра,за In Qontrol(Април) се 150 евра,
http://www.q-dance.com.au/

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Pocetok na februar ke se znae mnogu poveke za line up.Taka bar pisa eden od organizatorite na facebook.

Simona_s

Just be
Член од
10 ноември 2009
Мислења
42
Поени од реакции
1
Edvaj cekam da odam na sensation......Fala bogu se slucuva nesto bluzu do Makedonija pa ne mora mnogu da se maltretirame da patuvame..Kako i da e bas ke bide dozivljaj.....:cug:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ваше мислење, или уште подобро ако знаете .. Ќе орнизираат ли аранжмани некои скопски агенции за Sensation ?

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ваше мислење, или уште подобро ако знаете .. Ќе орнизираат ли аранжмани некои скопски агенции за Sensation ?
Znam deka ke se prodavaat karti vo makedonija,eden od organizatorite mi e na facebook i go prasav licno,pocetok na februar ke ima karti i vo makedonija.za agencii bi trebalo,sekogas ima.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom