WC моменти

• Креатор на темата Креатор на темата JASMIN
  • Време на започнување Време на започнување
JASMIN напиша:
Ludovo sonce me primoruva da proagam prilicno vreme vo WC...

WC e posebna prostorija za mene. Na WC solja gi dobivam najprosvetluvackite, najgenijalnite idei.

Povelete...vie i vasite wc momenti:)

i mene WC-to mi e izvor na ideji.
a toa e od prazneneto na teloto
znaes onaka umot ti e posloboden

WC-то за мене е место каде што сум потполно сам и никој не ми досадува, и плус дури и на глас можам да учам кога сум во ВЦ

Музиката ми е добар придружник таму,најискрено!
Секогаш си го носам ајподот со себе или пак само јас едноставно отворам душа и пејам. Пеам арии со стимулирачки либрета,пеам тешки турбофолкој...или си го пеам хитот на денот!
А ако евентуално имам проблеми со грлото или ми е мака да си го рендам гласот,тогаш го отварам блиското огледало и се зјапам на шо чоек личам или пак мачкам нокти со лак..и после се чудам како да се облечам пак а да не се излепам :pos: :pos: :pos:

Kje si stavam wc sholja vo detskata, ne za nejzinata primarna upotreba, tuku da si sedam na nea i da razmisluvam, poshto stvarno dobri idei idat koa si na wc sholja :D:D

Во wc многу често сум размислувал, сум добивал супер идеи седејќи на wc шолјата.. но сепак за најинетрсен wc момент би го издвил кога преспав на wc шолјата :pos2:. Бев пијан.. едвај влегов во wc и другиот ден се разбудив на wc шолјата.. поточно моите ме разбудија.. :pos2::pos2::pos2:

Нај wc момент беше коа исрав гомно од 2,5 кила, а немаше хартија.

Незнам зашто, али вц-то ми е едно од најоптимистичките места...

Во Wc можам единствено да размислувам нешто без да ми пречи некој... Таму се донесени повеќето од моите одлуки хехехе иначе и јас некогаш земам учам таму, пишувам домашни... Абе добра работа е тоа Wc то Лол!

Абе најдобро место заз инспирација... таму добивам нај шашави идеи...

Ako ne zabodam edna plazma u WCto,ja mene...a i klima treba saa tava vreme:pos2:

abe u vc sum procital mn knigi kodo na da vinci, angeli i demoni, tretata tajna, stratgija bankroft, pekolen faktor i mn drugi, baska vesnici dnevnik, fokus, spic...
se ja citam velikata kneginja od rusija i do pola sum hehehehehehehe
p.s. i nekoi drugi raboti pravam u vc (:drk:)

WC,специјално место,само таму ми течат солзи од задоволство.

Нај wc момент беше коа исрав гомно од 2,5 кила, а немаше хартија.
Баш ме интересира како го измери колку е тешко :pos2:
Инаку WC-то ми е невидена инспирација. А и крстословки се решаваат во него ако имаш подолга работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom