WC моменти

• Креатор на темата Креатор на темата JASMIN
  • Време на започнување Време на започнување

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
Ludovo sonce me primoruva da proagam prilicno vreme vo WC...

WC e posebna prostorija za mene. Na WC solja gi dobivam najprosvetluvackite, najgenijalnite idei..WC soljata e zen moment vo mojot zivot, lete i zime.
Ispiti spremav na wc solja, resavam krstozborki, citam, zboram na telefon ( sto inaku me nervira )...Do wc soljata mi stoi polica so knigi i spisanija. Sega se mislam i TV da si stavam karsi. Samo nemam prozor za da se potam na komsijata.

Povelete...vie i vasite wc momenti:)

Исто и јас.
Чакри отварам, ја стоплувам кармата, доаѓам во допир со Кралот (Елвис дет ис), доаѓам на повеќе нивоа на егзистенција. Чувствуам едно чуство што го викаат љубов. И тоа кон целиот човечки род.

Едноставно сум отворен. И тоа не само со аналниот отвор. Со душата.

Pa...mi dadovte dobra idea kako da pochnam da rabotam, can't belive I forgot that. Inache u posledno vreme uzivam vo Metal Hammer tamu.:)

I jas gi dobivam sekogas najdobrite idei dodeka sum u WC pa od sega ke pocnam i da tvoram vo WC!

Bada Bing! напиша:
Исто и јас.
Чакри отварам, ја стоплувам кармата, доаѓам во допир со Кралот (Елвис дет ис), доаѓам на повеќе нивоа на егзистенција. Чувствуам едно чуство што го викаат љубов. И тоа кон целиот човечки род.

Едноставно сум отворен. И тоа не само со аналниот отвор. Со душата.

Uf, strasen post. Chakrite ludilo pravat vo WC. Vibracii, in/out, frekfencii, setila, nirvana.

lele najposetuvanoto mesto preku denot pogotovo od sabajle ko ke se napijam kafe c c c c abe so trcanje i ko ke si zemam eden vesnik dur ne si go procita i krstozborkite da si gi resa ak znam neso ne stanva inace

Хмммм, ќе ме натерат да симињам компјутер монитор све у вц. Зелениве ќе ми отидат thrue the roof... :)

Кога и да влезам во ВЦ, на некој друг му се оди...Немам време да си поуживам...:(

Abe mene WC-to ne mi ostava bas bas ubavi momenti. Bidejki ziveam na prizemje i dostapno e za sekomu od prozorceto sto go imam, mi se desi edna gnasna stvar. Si sedam ja na Wc soljata i si peam i go razgleduvam prostorov okolu od mene, inace samo sto zavrsiv so mala nuzda, pocnav da se pripremam za ona golemoto, i odednas taka razgleduvajki gore od cefkite, gledam kako me gleda. Edni ogromni crni oci, eden dolg opas, abe sta da ti pricam. I ni dve ni tri ova glusecov mi ripna od kada. Ja koga se uspaniciv, koga vrisnav(nedeka se plasam od gluvci, samo mi dojde naglo ona sto ripna) sreka sto ne pocnav so golemata nuzda a uste pogolema sreka sto nemav nikogo doma, pa taka razgolena so vriskanje izlegov od veceto i ja tresnav vratata. I taka raspametena gola od polovina nadole sedam ja u dnevna i razmisluvam dali da vlezam u WC pak. Arno so mi zacvone telefonot inace nemase da mi tekne da se oblecam!

Повеќето не сфаќаат дека одењето во ВЦ е уметност, ритуал, а не само 5-10 минути работа, "колку да се заврши и тоа".

Читање весници, книги.. ехеееј, да не беше ВЦ-то немаше да знам дека Буш се засркнал од перек, и дека има војна на Блискиот Исток.

JASMIN напиша:
Ludovo sonce me primoruva da proagam prilicno vreme vo WC...

WC e posebna prostorija za mene. Na WC solja gi dobivam najprosvetluvackite, najgenijalnite idei..WC soljata e zen moment vo mojot zivot, lete i zime.
Ispiti spremav na wc solja, resavam krstozborki, citam, zboram na telefon ( sto inaku me nervira )...Do wc soljata mi stoi polica so knigi i spisanija. Sega se mislam i TV da si stavam karsi. Samo nemam prozor za da se potam na komsijata.

Povelele...vie i vasite wc momenti:)

Ист сум и јас, само што уште не сум спремал испити на WC шоља, не за друго сум немал време, нон стоп излегуваат нови весници кои мораат да се разлистаат. А исто така и играм на телефонот, или пишувам пораки.

има многу моменти во WC-to.

Понекогаш се трудам многу се потам жешко ми е, понекогаш и се ежам во секој случај тешко ми е... Ми доаѓа ми се сере одам во WC со насмевка од уши до уши, но ништо излегува само воздух...

JASMIN напиша:

Potpolno se soglasuvam...
Samo edinstven problem u WC-to kaj mene e sto sekogas koga najveke mi treba toaletna hartija, ja nema... I najcesto mnogu kasno go sfakam toa...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom