Watch Dogs

• Креатор на темата Креатор на темата Velix
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ја прими на GTS 450?
Мислам дека нема да биде, ќе треба да ја намалуваш резолуцијата и други работи таму во врска со графиката. Незнам баш дали ќе биде ти сепак пробај кога ќе излезе. :)

Последно уредено:
А next gen игри на какви компјутери сакате да играте, каква ви е таа оптимизација? Него јас не ни знаев дека ќе ја има за пс3 башка.
Да бидеме реални.

Нови конзоли излегоа, не очекувајте да пројдете добро со старите компјутери...

Според наведените побарување играта бара помокен процесор...значи ке биде оптимизирана за повеке јадрени процесори...
Recommended: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz ... i7 има 4C 8T, FX e 8-Core....
Се повеке игри во иднина ке бидат оптимизирани за повекејадрени процесори..
Recommended: GeForce GTX 560 Ti/ Radeon HD 7750 овие не се високи графички побарувања...

Овоа е јако :)
и Секоја Ubisoft игра добива 9 мин 101 Трејлер.

Ајде уште малку и ќе излезе. Има некој на кој ќе биде играва? :)

Муабетите некои next-gen конзоли, нема да фати на ПЦ испаднаа срање. Целата игра ја намалија за да фати на конзоли, нешто што компјутерите лесно можеа да го постигнат. Веќе станува ова досадно...

Муабетите некои next-gen конзоли, нема да фати на ПЦ испаднаа срање. Целата игра ја намалија за да фати на конзоли, нешто што компјутерите лесно можеа да го постигнат. Веќе станува ова досадно...

Igrata e uste za next gen konzoil. A minimum/recomended za pc bara i7ka i 200 evra graficka u najmala raka. Sto te buni? Ili jas ne te sfakam? :)

Igrata e uste za next gen konzoil. A minimum/recomended za pc bara i7ka i 200 evra graficka u najmala raka. Sto te buni? Ili jas ne te sfakam? :)

Е за next-gen, тоа не е проблемот но некако ги намали стандардите кои се очекуваа за тоа и ептен ги намали перформансите кои самата игра ги нуди.

Пример:

jOpLit1.png

Или пак:

Не може да не звучам како pcmasterrace но очигледно дека конзолите и овој пат, исто како и со Crysis 2/3 и со други слични игри - го заебаа конечниот изглед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom