Watch Dogs е open world action-adventure video game развиена од Ubisoft Montreal и објавена од страна на Ubisoft. Играта ќе биде официјално пуштена на 27 мај 2014 за Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 и Xbox One конзоли. Wii U верзијата ќе излезе подоцна.
Играта е поставена во изменета/измислена во Чикаго, Илиноис. Приказната на Single-player е раскажана преку Aiden Pearce, високо квалификуван хакер, кој може да се пробие во разни електронски системи, или да се добие контрола на информациите или да ги уништат таквите уреди целосно во одредени времиња.
Играта доби повеќе од 173 комбинирани награди и номинации за прикажаното на Е3 2012 и 2013 година, вклучувајќи три награди и четири номинации од Game Critics Awards.
Gameplay
Wallpapers
Епа кој има добар компјутер може да си ја игра слободно
. Еве ви што баш бара:
CPU
Minimum: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
RAM
Minimum: 6 GB
OS
Minimum: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (64 bit only)
Video Card
Minimum: GeForce GTX 460/ Radeon HD 5850/ Intel Iris Pro HD 5200
Sound Card
Minimum: Yes
Recommended: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz
RAM
Recommended: 8 GB
OS
Recommended: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (64 bit only)
Video Card
Recommended: GeForce GTX 560 Ti/ Radeon HD 7750
Sound Card
Recommended: Yes
Играта е поставена во изменета/измислена во Чикаго, Илиноис. Приказната на Single-player е раскажана преку Aiden Pearce, високо квалификуван хакер, кој може да се пробие во разни електронски системи, или да се добие контрола на информациите или да ги уништат таквите уреди целосно во одредени времиња.
Играта доби повеќе од 173 комбинирани награди и номинации за прикажаното на Е3 2012 и 2013 година, вклучувајќи три награди и четири номинации од Game Critics Awards.
Gameplay
Watch Dogs е видео игра во која играчите го контролираат ирско-американскиот Vigilant (нема конкретен превод мислам) Aiden Pearce кој може да се пробие во разни електронски уреди врзани со централниот оперативен систем на градот(CTOs), овозможувајќи различни методи на играчот, за да ги реши зададените задачи.
Wallpapers

Епа кој има добар компјутер може да си ја игра слободно

Minimum: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
RAM
Minimum: 6 GB
OS
Minimum: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (64 bit only)
Video Card
Minimum: GeForce GTX 460/ Radeon HD 5850/ Intel Iris Pro HD 5200
Sound Card
Minimum: Yes
CPURecommended: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz
RAM
Recommended: 8 GB
OS
Recommended: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (64 bit only)
Video Card
Recommended: GeForce GTX 560 Ti/ Radeon HD 7750
Sound Card
Recommended: Yes
Release date(s)
WW May 27, 2014
Wii U WW TBA
За зборовите кои се на англиски и искосани мислам дека нема посебен превод бидејќи текстот ми е преведуван. Ако има некоја грешка исправете ме.
WW May 27, 2014
Wii U WW TBA
За зборовите кои се на англиски и искосани мислам дека нема посебен превод бидејќи текстот ми е преведуван. Ако има некоја грешка исправете ме.

Последно уредено: