Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
до 2500 ама нормално може и некоја до 2800 па ќе се поценкам па ќе испадни 2500 а да не знаеш што се сличи со тој законот за возачки дозволи на 16 пошто ја ни сум прашал ни ништо ако го усвоиле ќе полагам пролетва што значи тогаш колата ќе ја купам аа ако не е усвоен тогаш во есен зима негдеaaa epa togas tigrata e super za tebe a do kolku pari gledas kola?
да да знам дека е постар ама јас барам спортско количе некое помало бидејќи имам 17 и досега сум немал кола (нормално таткоми има) и сакам помало некое !!
П.С. да не знаете што се случи со тој законот за полагање на 16 се усвои или ???
абе знам ама што има тука колку коли има под 100 конја еве пример полото 1.4 е под 100 тиграта е под 100Дечко сакаш спорстко ауто а? А знаеш дека не смееш да возиш над 100 коња кола како возач почетник?![]()
абе како што знам тешко се наоѓаат делови а и тешки за одржубање се тие сепак пре сум за некое поло,тигра,мазда323Ф,пунто,браво,корса од тие поновите што се, астраvidi na forumov ima tema za vozacka na 16god valjda pisuva
--- надополнето: 12 јануари 2012 во 20:15 ---
eve ti dobri koli za tie pari
хахахааха е тиграта ако не е спортска хаххахПа нели кажа дека сакаш спортско ауто? Иначе тиграта и полото за спортски коли ги сметаш или да не се збуни?
хахахааха е тиграта ако не е спортска хаххах
ти викам сакам некое помало количе !!!!
Ааааа сега се искурназија шверцериве па и софтверски ја враќаат назад километражатаабе за тоа враќани километри имам чуено дека кај полата имало на инструмент таблата некое ТОТАЛ и тоа кажувало дали ја покажува целосните километри
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 23:22 ---
појма немам како оди тоа лизинг едино што знам е дека ти ја земаат колата после некое време ! ама и не сакам така јас сакам да ја чувам повеќе време вака колата исто како да ми е позајмена!
абе на коливе како што гледам мани му сполјер од назад затемниги стаклата и уште нешто и веќе спортски изгледаат