Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pcelichka напиша:Втота шанса? Ма каква втора шанса? Јас едвај чекам да си видам некој дечко како седи у кафич со некоја цура,да му одам на маса и пијалокот негов у фаца директно.Дај боже да биде жесток пијалок па да го печат очите малце. Ама пак ке кажам дека треба да бидам сигурна дека не е тоа братучедка му од странство, па да не излезе шпанска серија ова моја реакција. Да не се избламирам,де.
Каква „хормонска експлозија“, какви бакрачи!Adr1anA напиша:ако ми значи личноста ДА. на секој може да му се случи *хормонска експлозија* - да не успее да се контролира.Ако се случило еднаш ок ке простам ама двапати итн нема шанса....
Да, ама ако можеш да ги контролираш своите нагони - нема да бидеш пијан! Ебати тоа! Башка, многу потешко е да извршиш неверство кога си пијан, така да не ти држи многу многу муабетов...FortunE напиша:Ама пијан човек може чуда да прави![]()
Да, ама од пијаниот - и будалата бега...FortunE напиша:Ама пијан човек може чуда да прави![]()
Dolphin напиша:Молам? МОЛАМ?!?!?!?!?!?
Бисеро... ОБДН... се читате ли?
Прво ОБДН си го кажува својот став... поштувам тоа...
Ентер Бисера... и ја прави парче, затоа што си има замислено дека е многу слична со ОБДН, и сега се наоѓа погодена (риалити чек - единствената сличност ви е високата интелигенција, И НИШТО ПОВЕЌЕ!!!)...
Сеа ОБДН сваќа дека ќе испадне мивка во очите на Бисера... и у рок од 2 поста радикално го менува својот став! (Заборавајќи дека и на Бисера и се десила Шаги - Ит уасн`т ме ситуација, ама она тоа го прекрива со зборовите една 1/2 шанса и СТАБИЛЕН човек)...
Бисера тука воопшто неалитично се однесува, туку вика ”Разбрано”, бидејќи сега и е многу полесно што ”на неа сличната ОБДН” сепак е крута по ова прашање...
Имам ја и уште да зборувам по ова прашање, ама сега или немам време нешо, или ме фати мрзата...
OBDN напиша:Ili nemash vreme ili sakash ti da se praish pameten. OBDN nikade ne go smeni svojot stav za pearl. OBDN mozesh da ja procitash i na drugi temi po temava i ke vidish deka i pred 2 meseci go kazala istoto shto sega i go obrazlozi na pearl, nikakva promena u stav.
Toa shto nekoj neznae da procita megju redovi neznaci deka nekoj smenil stav.
Me sarmiras so komparacijata pomegju odnos na licnosti, prvo so Aceva sea so pearl, ama moram da ti kazam deka pogresna ti e pojdovnata varijabla.
Cheers!
p.s. za promena daj kazi go tvojot stav da naucime neshto, ostaj analizi na stavovi.
Па затоа и сакам многу да си делам мислења со вас,да научам нешто де. Човек учи додека е жив.Dolphin напиша:Се гледа дека си почетник... Како што ти пишува под никот.. И не зборам за форумов...