Врска со постара жена/постар маж

maja напиша:
dee dee напиша:
maja напиша:
18 godisho lingurce ne FALA.Sega bi posakala nesto 30 god. da me zdrma i toa dobro.

Пази и тие знаат да бидат лингурчиња :D

Ne kako 18 god. belkim "naucil" nesto.Ako ne na popraven ispit.

Не биди толку сигурна. И меѓу 30 годишните се наоѓаат лингурчиња :wink:

Се согласувам со тоа дека нема возраста врска, впрочем цело време сакам тоа да го кажам. Но, и искуството нема врска со возраста. Битна е менталната склопка на личноста, размислувањето, однесувањето - и тоа нема врска со годините.

За твоите години прашав чисто информативно.

Мистичен напиша:
Ех, што би правела со 18-че...
Јас на пример кога бев 18-че, имав една 24-ка и тоа период од неколку месеци, значи имало што да се прави и со 18-че! :)

Част и чест на исклучоци ... ама не верувам дека поголем дел 18-чиња знаат што и 28-чиња :lol: :wink:

Мистичен напиша:
Се согласувам со тоа дека нема возраста врска, впрочем цело време сакам тоа да го кажам. Но, и искуството нема врска со возраста. Битна е менталната склопка на личноста, размислувањето, однесувањето - и тоа нема врска со годините.

За твоите години прашав чисто информативно.

Donekade ima vrska so nashiot balkanski mentalitet.Sekoj den se sudiram so nekoi mislenja koi me vrakjaat" nazad" vo vremeto.

A za godinite,eve ti cisto informativen odgovor 25.

divine напиша:
Мистичен напиша:
Ех, што би правела со 18-че...
Јас на пример кога бев 18-че, имав една 24-ка и тоа период од неколку месеци, значи имало што да се прави и со 18-че! :)

Част и чест на исклучоци ... ама не верувам дека поголем дел 18-чиња знаат што и 28-чиња :lol: :wink:

Еве ти пример... Јас, другар ми од Охрид, и другар ми од Скопје (сите тројца.... шармер до шармер, така да се изразам), на 18 бевме Тапа Џонсон... Катастрофа...

Сеа, за разлика...

Mojata devojka e postara od mene pa ne gledam nikakov problem :oops:

Рекорд ми е јас 21,таа 33.Интересно беше тоа што јас бев тој по опуштениот и по искусниот.Заклучок,возраста е ирелевантна(само да не преминува у педофилија или некрофилија),некој цел живот не проживува работи што друг ги поминува за месец.
Јас лично,кога бев помлад бркав постари,сега,загледувам помлади :)
Иако не е кажано џабе-стара кока,добра јуха :)

StenmarC напиша:
Мистичен напиша:
Јас отсекогаш пак сум сакал повозрасни девојки/жени. Онака едноставно...повеќе ме привлекуваат. Ја имаат вистинската женственост и се поклопуваат со мојата претстава за жена во вистинска смисла на зборот.

И ја исто ... али сакам и помлади така ... кога ќе видиш младо, стегнато :P 8) :P

Се слагам и за двете работи. Постари жени....мх мх мх....некако шо вика Мистич, имаат повеќе стил, женственост и феминизам ама во вистинска смисла, пр. Мајката на глупиот тип од американска пита. MILF....kolku mi e ќеф тој збор...знам еден другар има 22 а излагва со типка 36 год. Жените сакат млади мажи. Зс? оти ги привлекува енергијата, сексуланоста и самата помисла на див малце насилен секс, што да бидеме сигурни не можат постари мажи да им го пружат тоа. ЗАтоа браќа "таквотo" преко рамо и ајде у лов :wink: 8) 8) 8)

Па факт е дека и тетките се опаметија последниве години, и им го возвратија ударот на нивните "мажишча" кои бркаа млади дјевушки! :)

Кога бев детуле, ми се случуваше и да лажам за годините дека сум постар, сега, онака општо, гледам дека ретко на некоја да и пречи тоа што некој е помлад од неа.

Кај повозрасните жени освен физикусот ми се допаѓа и тоа што знаат што сакаат (не само во сексуална смисла), не се "пекмезат" и лигават, нема караници за баналности и слични тинејџ недоквакани тракатанци.

Arvandor напиша:
самата помисла на див малце насилен секс, што да бидеме сигурни не можат постари мажи да им го пружат тоа.

Нема врска ова. Див секс може и од постар да се очекува, дури не мора ни да му кажуваш што се треба да прави. Сепак зависи од човекот. А ако е добро опремен и знае како да држи се под контрола, добар секс може да пружи и стар и млад.
Баш ми текна, а тоа стар - колку години е тоа?
Ако е до 40 тогаш тотално нема врска. Е сега кога ќе се сретне некој таков, се поставува прашањето: Каков бил на 20 години?

Се согласувам, впрочем доколку повозрасните жени можат да пружат див секс, зошто да не можат и мажите на нивна возраст?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom