Врска со постара жена/постар маж

Вака: Прво има разлика дали тие двајца се во љубовна, или пак врска поради секс. Доколку е поради секс, се привлекуваат, си го имаат "муабетот", тогаш мислам дека е океј.
Но, факт е дека љубовни врски помеѓу партнери со голема разлика во годините не успеваат. Зборувам за врски во кои партнерите се еден со друг поради љубов, не поради интереси и спонзорства! Едноставно тоа е така. Не успеваат! Никогаш не би ги осудувал, нивно право е да се сакаат, но љубовта ке ја снема поради разликите кои што со тек на времето ке се јавуваат, а причина за ова е токму големата разлика во нивните години. Едноставно...замислете 20 годишен дечко и 45 годишна госпоѓа. Се сакаат, влегуваат во врска и после некоја година одлучуваат да се земат.После период од 20 години, "дечкото" ке има 45 (сеуште привлечен и релативно млад, сексуално активен) а "госпожата" (веќе бабушка) од 65 години ...не е потребен коментар. Примеров нека послужи за заклучокот.
Значи исклучиво секс доаѓа во комбинација!
Врска или брак не би успеала.

Мистечен, ова си нашол некоја, па сега сондираш мислења? Хехехе!
Постара жена, хм, хм, хм!! Ако е секс, не знам, треба да е гром, за мене, или јас сум остарел (32) па сакам крцкалчиња. Туку, постара, што ми берше муабетот, аааа, да, ако ме издржава и ако е гром.

Инаку, вистина ли е дека Љопка Калиопка се кршела од мавање со нејзинион?

Divider напиша:
Мистечен, ова си нашол некоја, па сега сондираш мислења? Хехехе!
Анкетава беше отворна по иницијатива на една моја повозрасна пријателка, која што навистина ја интересираше како размислуваат помладите.

Nekoja povozrasna gospogja/gospogjica da se druzime :?: :!: :wink:

Аххххххххххх
што сакам млади дечки...... :D :D

Ама не смотаници уплеткани.. него онака со фини јаки цврсти тела , многу искуство, многу волја за да удоволат.. по малку мазохисти, но пред сме мн. интелектуално стимулативни со огромен еротичен набој.

Постојат вакви, или си фантазирам ???

Сега у Холивуд е мода ... ОНА 30 ТИ 20-22 8)

Јас отсекогаш пак сум сакал повозрасни девојки/жени. Онака едноставно...повеќе ме привлекуваат. Ја имаат вистинската женственост и се поклопуваат со мојата претстава за жена во вистинска смисла на зборот.

Мистичен напиша:
Јас отсекогаш пак сум сакал повозрасни девојки/жени. Онака едноставно...повеќе ме привлекуваат. Ја имаат вистинската женственост и се поклопуваат со мојата претстава за жена во вистинска смисла на зборот.

И ја исто ... али сакам и помлади така ... кога ќе видиш младо, стегнато :P 8) :P

Кај постарите тоа што е стегнато е стварно стегнато друже, незнам дали си имал можност да опипаш и вкусиш.

Сум имал можност и навистина било супер со постарите, само порано повеќе бев напален по постари, пошто девојките на мои години не изгледаа како што сакав ... али сега коа сум веќе постар и врсничките го задоволуваат потребното :wink:

ијаооооооо Мистиченннн

па јас и ти ептен си одговараме???
Ух дури незгодно ми падна... :roll:

Топиков е отворен по желба на една моја пријателка, која баш ја интересираше како размислуваат "младите дечиња" на темава.

Ne se bitni godinite vo ljubovta. Ama pa sepak do nekoja granica ... ne bi licelo 20 godisen so 45 godisna sepak ... A vas maskite koj da ve razbere ... kao so si kazuvate sekoj period razlicni zelbi vi nosi :lol:
Ama mislam deka sekoj koa ke si razmisli sto stvarno saka od edna devojka (osven sex) ke izbere poozbilna, postabilna ... sepak kao sto go razbrav Misticen ... da se cuvstvuvas deka imas devojka do tebe pokraj koja ne ti treba nisto poveke i koja te ispolnuva vo sekoj pogled :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom