E dobro de kako inace babite bi se izraduvale na tolcnik osven na onoj za kompiri tolcenje?
... тие баби не се радувале како млади, на старост ќе се радуваат како да не, сето тоа е да се оправда самиот ебач дека ете ебе многу, па и баби, очигледно само таму и може
После оваа ваша ценета дисертација и на најпотентниот младиќ, на кој ептен многу претходно му се ебело некаква милфа - ќе му се одјебе.
Ги расипуваш младите ооо сократе...
...јас не ги расипувам, сами се расипуваат, па потоа такви коментари како на тикток што е приложено во постот, големиот ебач се фали дека задоволил некоја баба. ама морал со лубрикант, брееее вакви значи не можам да поднесам, па одозгора и јавни личности, што ебеш бре баби, па после се заебаваш, а испаѓа самиот глуп!
...прво што се подразбира под ,,баби“ тие што имаат внуци се ,,баби“ а имаат да речеме 40 години како милфици? или баби се тие кои веќе им поминал животниот тек, а најмалку сексуалниот би бил на преден план кога одвај се движат со илјада хронични болести, остеопороза, згрбавена со брачки и раце кои се тресат, такви ли баби ебаат, па користат лубрикант?
... споредбено со тоа и мене ќе ми се одјебе кога вакви младичи ебачи големи, ќе легнат нешто ,,повозрасно“ т.е. во нивни стил кажано „баби“, па после се фалат на таков начин, мене кој ме расипува или ние жените не сме битни, ебачиве со лубрикант се битни!
... дали си видел некаде женски пол да се подсмева на рачун за нивни искуства и со помлади, а и со постари „ебачи“, што секогаш на ручек јадејќи кисели краставички ќе се сетат на бившиот ебач? јас никаде не прочитав, ама важно лубриканти се користи за бабите да ги ебат, Бог да чува!