Врска на „пијано“

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
E mene mi se ima deseno.. Ama mn pobedno od ova..
Znaci stanuem sabajlevo mamurna do besvest neznam doma kao sum stignala.. I mi se javuva edna drugarka i mi vika.. : Coek ti se fati so toj? Kolkav e?
I ja onaka celata: So koj we sta ti je..
I posle 20 min mi se javuva tip i mi zbori neso ja onakva buljam u slusalka. I se vidov denta so tipot.. Ne bese los.. Ama imase 26 god :pos2: togas imav 14.. I se razjasnivme se ova ona.. A pa drugarkive mu rekle deka iam 19 ustvari so normalno blage veze si nema.. Se razbravme ko so treba i od togas use 2 pati go iam videno samo. E od togas mn pomalce pijam :S

Пак кога ќе сум пијана можда:)
Се зезам, на пијано мување е можно, дури и еднаш почна некаква си „врска“ после една ноќ со типот ама тоа не е врска.
В врска се влегува свесен за сите убави ствари но и одговорности кои би искочиле од сето тоа.

До сеа ми се нема десено ова....А ако ми се деси ова со таа особа би продолжил само ако секој ден сум пијан....Таков сум ја нашол таков ќе ја одржавам и таков ќе ја откачам....:party2:

Ve molam da mi pojasnite toa muvanje na pijano

paga sex ili ne ?

jas sum od postarite i ne znam za sto zborite toa muvanje na pijano

fala

Muvanje na pijano = Ligavenje lapanje drapanje na pijano

Sex paga vo poimot: Sex na pijano :pos2:

Алкохолот во потенцирам умерени дози може да има и позитивен ефект. Односно може да отстрани многу пречки и да го потикне послободниот проток на информации, мисли и разговорот да се одвива поглатко да ја опушти атмосферата. Со други зборови села таа стегнатост, трема или нервоза што се јавуваат за време на пристапот, првиот состанок итн може да се редуцира или дури и елиминира. А кога е поолабавено шансите да излезе успешна таа вечер се поголеми. Така да чашка-две не се на одмет. Подобро тоа отколку да настена една тензична атмосфера на тишина или дткање. Ама се зависи од условите и ситуацијата.

Ja oduvek sum begal izbegaval zenski koi ne pijat i vrski so niv ne praam

zasto ?

1. bez podmackuvanje ne lizga muabetot

2. se gleda deka e neopustena

3. Sto e i najvazno moze ima nekoja infekcija pa se lechi pa ne smee da pie radi antibioticite , najcesto imaat nekoi triperi, gonorei , chuda neka fala

PS ne vazi za site ama ja sum si pretpazliv coek

Колку и да сум пијана...не би била до тој степен да започнам врска со некој.:)
А ако се случи,без размислување ја прекинувам веднаш кога ќе се вратам во нормала.

Пијам умерено и свесна сум за се што правам и скоро на се се сеќавам, но малку сум по опуштена нормално , кој не е, но не сакам да започнам врска на пијано, ако сакам врска со некого ќе сакам и утре нели? :helou:

Абе се деси еднаш...не пијан него друго,битно не бев во свесна состојба во секој случај.И се запознавме со некојси девојки и со еднава се мувавме,и некако сме се фатиле.Ми изгледаше некако секси,шознам.Битно,коа ја видов другиот ден...епаа,не испагав у парк некое време,туку бегав по играчници...:toe:
п.с после се фанав со другарка и,она беше стварно убаваа а ааа:pos2:

Сте имале бурна вечер, многу алкохол, лудување итн. И ете, се случува баш во тие моменти да сте налетале на некоја личност на која сте и се допаѓале од поодамна, и сте „решиле“ да се фатите.

Не сте размислувале трезвено, но сепак сте направиле важен чекор-сте влегле во врска.

Дали по избледувањето на ефектите од алкохолот ќе ја прекинете таа врска од икс причини?*

Или пак ќе се обидете да направите работите да функционираат?

*се каете, личноста само ви се допаѓала и сега не гледате потенцијал за врска со неа и слично.

Ако и претходно сум имал одредени чувства кон персоната, нормалнод дека „ќе се сеќавам” на се` од претходната вечер и ќе и се јавам утредента на муабет и да видам како она се осеќа за тоа...ама тоа е веќе врска на виолина или на некој друг гудачки инструмент :) А доколку не ми е кејф, ќе глумам амнезија т.е. врска на „пијано” :)

На трезно многу тешко се одлучувам на врска, па и под дејство на алкохол се сомневам дека би се согласила. Али еве под претпоставка...Раскинувам штом отворам очи и ми се варти у глава што глупост сум направила. Од срам нема да можам да се сретнам очи у очи со него, па веројатно ќе му пишам смс, во кој ќе му речам дека као сум избрзала, сепак не сакам врска, бла, бла...(бели лаги, али тоа е:toe:). И барем неколку месеци ќе избегавам да се најдам на исто место со него.

А сега?

:pusi: :pusi: :pusi:

Apropo јас сум Светиот Дух и ќе пипам рендом евреи за да правам божји деца. И работам во McDonalds како типот што ги превртува бургерите. Yeah, I'm that cool.

Па отворено ке разговарам со дечкото и ке видиме на што сме како понатаму :toe:

Врска на клавир... уууу интересно, ама не може да издржи толку тој инструмент. Ќе почне фалш да вади... :nesum: :helou:

Паа... бев пијана една вечер и уште си пијав, дечково ме частеше и иако на почеток малце се понашав сега си се сакаме најмногу!!! Сепак на крај излезе се СУПЕР!
И прв пат во живот заклучив дека мојт нешто убо да излезит од пијанство. Да не се десеше то сега уште ке се тинревме ке не фатеа 2 години чекање :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom