Врска на „пијано“

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Сте имале бурна вечер, многу алкохол, лудување итн. И ете, се случува баш во тие моменти да сте налетале на некоја личност на која сте и се допаѓале од поодамна, и сте „решиле“ да се фатите.

Не сте размислувале трезвено, но сепак сте направиле важен чекор-сте влегле во врска.

Дали по избледувањето на ефектите од алкохолот ќе ја прекинете таа врска од икс причини?*

Или пак ќе се обидете да направите работите да функционираат?

*се каете, личноста само ви се допаѓала и сега не гледате потенцијал за врска со неа и слично.

Хм...не знам, зависи. Ако навистина ми се допаѓала личноста од претходно, во тој случај би се потрудила да успее. Меѓутоа ако ми било од забава, само смувување и ништо повеќе, би рекла дека ќе остане само на тоа, не би продолжила со врска.

Најверојатно ќе дадам шанса врската да успее, ама само до одредена граница, нема да дозволам работите да излезат од контрола и ако дојде до раскинување да биде болно и за неа, и за мене

Колку и да звучи нереално, не сум направила таква "грешка" во пијана состојба. Може сум полабилна (уствари нормално тоа), може по грешка да се испонашам послободно, но дефинитивно таква одлука неможе ни да ми падне на памет.
Но, ете да претпоставам, кога би ми се случило тоа, да паднам на некој кој ме симпатизирал долго време, а јас не го чувствувам истото, би се правела дека не се сеќавам што биднало и секако не би го важела тоа.
Кога ќе размислам подобро, истото би го направила и во случај и јас да сум го чувствувала истото т.е. да сум го симпатизирала и јас ... лоша слика би оставила со тоа за мене, па не би можела да сум во врска со таков кикс на почеток од моја страна ...:toe:

Ок, да се смувам со некој на пијано, у реду, ама да започнам врска? Не треба малку „подобро запознавање“ за да се впуштам во нешто што треба да потрае?:)

Не ми се случило, не верувам дека ќе ми се случи, а и да се, ќе ја прекинам следното утро, нормално.

поарно само на мување нек останит ”врската„

Без разлика на тоа...мој избор ќе живеам со него...
Иако воопшто не сум личност која би се врзала со некој во трезна состојба, а уште помалку во пијана.

libra напиша:
Srbite velat "shto pijan govori to trezan misli". Ako zboruvash za sebe imash sindrom shto se vika precenuvanje:nesum: . Koga si trezna se precenuvash a koga si pijana si na normala satoa moj sovet ti e napred sestro toa e tvojot chovek:smir: .
Може да се работи и за потценување...Но сепак, не ми одговори на прашањата поставени во првиот пост-Ако тебе ти се случи ваква работа, ќе ја прекинеш врската следниот ден или?

ПС.Не зборувам за себе.:coolpush:

Pa do sega ne mi se slucilo da napravam takvo nesto, duri i koga ne su mvo trezvena sostojba znam sto sakam.
Ama ako eventualno se sluci takvo nesto, i ako ne gledam idnina so taa licnost, odma prekinuvam se' ne sakam da zaebavam nikogo.

Aaaa! Jas sekoja vtora vecher brak sklopuvam ko taka! LoL!
A bre kaj se videlo vrska da zapochensh pijan!? Mozeda se 'shtarknesh' samo! Ama da oficijalizirash neshto....hm!

PSYtisfaction напиша:
Ок, да се смувам со некој на пијано, у реду, ама да започнам врска? Не треба малку „подобро запознавање“ за да се впуштам во нешто што треба да потрае?:)
Ако си фан на "запознавањето" ондак пологично би било да го "запознаеш" пред да почнете да си играте хокеј со крајници. Ако веќе сте почнале со партијата хокеј, ондак што подразбира тоа "подобро запознавање" за да се продолжи врската? Што работат неговите, во колкав стан живее, дали имаат стан кој го купиле за него кога ќе се жени...? :)

uste mi se nema deseno... ali nikad se ne znae...

Кога ке помини дејството на алкохолот,секогаш си мислам дека сум останал без очи...секако следниот ден„претплатникот не е достапен”
Не велам дека тоа е злоупотреба на не-трезвената состојба,се случува јебига

Мистичен напиша:
Ако си фан на "запознавањето" ондак пологично би било да го "запознаеш" пред да почнете да си играте хокеј со крајници. Ако веќе сте почнале со партијата хокеј, ондак што подразбира тоа "подобро запознавање" за да се продолжи врската? Што работат неговите, во колкав стан живее, дали имаат стан кој го купиле за него кога ќе се жени...? :)
подобро запознавање на една личност не значи и подобро информирање за неговата финансиска состојба :smir: и да ги знаеме сите тие работи кои ти погоре ги наброја-сепак, ништо не сме запознале од личноста...ниту карактер, ниту неговиот вкус за...(за разни работи нели?:)), ниту некоја интересна случка од неговиот живот, ниту некоја негова желба за во животот....
а бидејќи немам одговорено на темата...не знам што би направила...се зависи од тоа дали чувствувам нешто кон таа личност, дали барем малку ме привлекува...што знам...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom