Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И, кој преферирате повеќе, ако се земе во предвид дека имаат сличен жанр во кариерата?
pa po slikata so ja imash svativ deka sakas da si samurai najbolji samurai ti e miemoto musashi na 16 godini tepal nekoj sensej :smir: a slusas rap ?
ti go postuem brat mislenjevo samo nemoze da se dokaze na javnosta koj bivoli se zen i vrcko ali jbg so ke se prai im vikam legijata se najbloji a oni mi vikaat koa ke dostignat slava ko vrcak neka se javatСликата ми е од јапонско Аниме -Naruto инаку како помал слушав рап , ама компетентен сум да коментирам дека Тони Зен и Врчак немаат никаква допирна точка со рапот .
Темната Страна, Чиста Околина (рап делот де , пошто имаат умешавано и рок и џез) , Џака Накот (старото , Песочен Часовник и сл. ) , С.А.Ф. и остали се рапери, овие.. Овие се фејкери само за пари да соберат и гитла.
ti go postuem brat mislenjevo samo nemoze da se dokaze na javnosta koj bivoli se zen i vrcko ali jbg so ke se prai im vikam legijata se najbloji a oni mi vikaat koa ke dostignat slava ko vrcak neka se javat![]()
Se soglasuvam so tebe!!!:smir:Врчак последниве години пее повеке поп музика за разлика од почетокот на неговата кариера кога пееше рап, но далеку беше сепак од рап. Тони и така и така се истакна со неколку песни ама не ми се допаѓа баш, незнам зошто мислам дека многу се занесува. Иначе сум за Врчак
huhuhuhu, aaaa pa dobro e stom si znaelЛеле бици знаев дека кога-тогаш ке се појавиш на темава да кажеш за цВрчак шупакот дека бил подобар![]()
Врчак на времето имаше многу убави песни како Манастирски сон,Ден по Ден,Пред да заспијам итн...Тие ги имам слушано како копиљ.
Денес нема некои којзнае што песни ама кога би морал да бирам измеѓу Тони Зен и Врчак нормално Врчак.Тони Зен е уште тазе на естрадата,додека Врчак е стар волк ако може да се каже така.
slusaaj mn obozavam deca ko ebe so se fejkeri i so nezaat niso od muzikata koa neznaes niso od muzikata isto kako da ti e propadnat svetot znaci svati pravilen rap e underground rapot a ne vrcko i zenn oni go rusat vistinskiot rap da bese 2pacVrcak, definitivno, zoso tekstovite mu se extra, a ne ovoj Toni zen samo nepristojni stihovi ima vo negovite tekstovi! A vrcak e i pofraer od Toni, i po Vrcak luduvaat site devojki!:helou: Taka da bez razmisluvanje bi go odbrala Vrcak
Waowww, pa taka e koga ke dostignat slava kao Vrcak, i koga ke bidat poznati kako nego, neka se javat![]()