Врчак vs Тони Зен

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување

Подобар рапер

• Тони Зен

Гласови: 98 62,0%
  • Врчакоски

Гласови: 60 38,0%

• Вкупно гласачи
    158
Хммммммм . Чекај чекај страшна дилема растргнат сум , но морам да кажам НИКОЈ! :toe:

Не ги слушам многу ни едниот ни другиот.
Песните ги знам бидејќи кога одам во дискотеки нон-стоп се вртат ама не сум фан ни на едниот ни на другиот.
Врчак порано имаше подобро песни сега се се полоши и полоши.Од Тони Зен знам само две песни и не се нешто посебно...
Навистина незнам за кој би гласала од овие бидејќи не гледам никаков посебен квалитет на музика.
Ако би требало да го коментирам изгледот Тони Зен дефинитивно.:kesa:

spored mene se nula za rap muzika , i voopsto ne gi obozavam.....a i tocno e toa deka pomali decinja dzagaat za niv

Не ги сакам двајцата.
Али, за нијанса подобар, можда Врчак го бирам. Мразам рап музика, така да, не гласав.

Брчак не можам да го слушам пошто песните како да е на wc шоља ги рецитира, а Тони Фен е ок.

И, кој преферирате повеќе, ако се земе во предвид дека имаат сличен жанр во кариерата?

сличен жанр.. можда .. квалитети никако

господинот раде врчаковски врчак.. нема една песна направено а да користи своја инструменталка... жалам брате раде.. фејк си јебеш га..

за разлика од тони зен.. шо и тој е комерцијала.. ама така почна така си продужи.. бар инструменталките и текстовите се негови.. (т.е прв пат појавени во негова изведба).. такада тони зен е боље

Јас искрено полоша песна на Тони Зен од оваа немам чуено.
А, гледам и спот си добила. :tapp:

И како за јаготка на шлаг, еве го и Стаклар. :nesvest:

Абе доста се карате кој е боље... Хрчак или Тони Фен.. па секој си има вкус мада треба да си без вкус за да ги слушаш нив :)

pa po slikata so ja imash svativ deka sakas da si samurai najbolji samurai ti e miemoto musashi na 16 godini tepal nekoj sensej :smir: a slusas rap ?

Сликата ми е од јапонско Аниме -Naruto инаку како помал слушав рап , ама компетентен сум да коментирам дека Тони Зен и Врчак немаат никаква допирна точка со рапот .

Темната Страна, Чиста Околина (рап делот де , пошто имаат умешавано и рок и џез) , Џака Накот (старото , Песочен Часовник и сл. ) , С.А.Ф. и остали се рапери, овие.. Овие се фејкери само за пари да соберат и гитла.

Сликата ми е од јапонско Аниме -Naruto инаку како помал слушав рап , ама компетентен сум да коментирам дека Тони Зен и Врчак немаат никаква допирна точка со рапот .

Темната Страна, Чиста Околина (рап делот де , пошто имаат умешавано и рок и џез) , Џака Накот (старото , Песочен Часовник и сл. ) , С.А.Ф. и остали се рапери, овие.. Овие се фејкери само за пари да соберат и гитла.
ti go postuem brat mislenjevo samo nemoze da se dokaze na javnosta koj bivoli se zen i vrcko ali jbg so ke se prai im vikam legijata se najbloji a oni mi vikaat koa ke dostignat slava ko vrcak neka se javat :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Vrcak, definitivno, zoso tekstovite mu se extra, a ne ovoj Toni zen samo nepristojni stihovi ima vo negovite tekstovi! A vrcak e i pofraer od Toni, i po Vrcak luduvaat site devojki!:helou: Taka da bez razmisluvanje bi go odbrala Vrcak

ti go postuem brat mislenjevo samo nemoze da se dokaze na javnosta koj bivoli se zen i vrcko ali jbg so ke se prai im vikam legijata se najbloji a oni mi vikaat koa ke dostignat slava ko vrcak neka se javat :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Waowww, pa taka e koga ke dostignat slava kao Vrcak, i koga ke bidat poznati kako nego, neka se javat:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Леле бици знаев дека кога-тогаш ке се појавиш на темава да кажеш за цВрчак шупакот дека бил подобар :pos:

Врчак последниве години пее повеке поп музика за разлика од почетокот на неговата кариера кога пееше рап, но далеку беше сепак од рап. Тони и така и така се истакна со неколку песни ама не ми се допаѓа баш, незнам зошто мислам дека многу се занесува. Иначе сум за Врчак
Se soglasuvam so tebe!!!:smir:

Леле бици знаев дека кога-тогаш ке се појавиш на темава да кажеш за цВрчак шупакот дека бил подобар :pos:
huhuhuhu, aaaa pa dobro e stom si znael:D:D A ti si supak, Vrcak ne:tapp::tapp::tapp:

Врчак на времето имаше многу убави песни како Манастирски сон,Ден по Ден,Пред да заспијам итн...Тие ги имам слушано како копиљ.
Денес нема некои којзнае што песни ама кога би морал да бирам измеѓу Тони Зен и Врчак нормално Врчак.Тони Зен е уште тазе на естрадата,додека Врчак е стар волк ако може да се каже така.

Da Vrcak e star volk, i podobar e od Toni Zen, spored mene

Vrcak, definitivno, zoso tekstovite mu se extra, a ne ovoj Toni zen samo nepristojni stihovi ima vo negovite tekstovi! A vrcak e i pofraer od Toni, i po Vrcak luduvaat site devojki!:helou: Taka da bez razmisluvanje bi go odbrala Vrcak

Waowww, pa taka e koga ke dostignat slava kao Vrcak, i koga ke bidat poznati kako nego, neka se javat:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
slusaaj mn obozavam deca ko ebe so se fejkeri i so nezaat niso od muzikata koa neznaes niso od muzikata isto kako da ti e propadnat svetot znaci svati pravilen rap e underground rapot a ne vrcko i zenn oni go rusat vistinskiot rap da bese 2pac
zivv :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:znaci underground e rap so ne se pee za pari tuki od srce pees za merak na tvoja dusa
najjaki reper moze spored tebe e na dzogani maz i dzole :@:@:@:@:@

Не ги слушам ни едниот ни другиот.Али ако мора би го избрал Тони Зен бидејки некако Врчак ми е одвратен...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom