Врчак или Слаткар

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

За кого имате повеќе респект?

• Врчак

Гласови: 119 57,5%
  • Слаткар

Гласови: 88 42,5%

• Вкупно гласачи
    207
Гласав за Врчак, али преголем хејт имате за Слаткар, а гарант 5 песни не сте му ислушале ко што треба. У последниот албум ги изгази сите, човек што саркастично-хоштаплерски многу реално ја опишува хоштаплерскава нација пуна со мамини синчиња и курвиња. И ќе ми дојде некој ќе ми каже "Слаткар не е рапер". Големо такво што не е рапер, сам у една своја песна вика "Се попедерчив почнав да правам RnB, вакви лош сељачки песни" :D Браво брат, го заеба Слаткар (y)

Во денешно време и двајцата се поим за тешко прашање, можеби и претешко :D Ама па поише за почит е Слаткарчо, он некогаш на времето правеше добар рап, а Врчак со поимот добар рап мислам никогаш не се судрил. Послушајте му ги на Слаткар Како боли, Еден живот, Остај ме да пишувам, бар остаил нешто арно зад себе, пред да прави срања :)

Слаткар (и другите двајца со него) отприлика до спотов, после однела је вода све ...

Добро си рече тука
‘Играва е прљава
успеваш ако си курва‘
- потсвесно признато за некое идно време.А и пак е искрен типот - станав комерцијала за пари, кеш кеш итн.

Се чудам како 83 гласови за Слаткар !? :facepalm:

Врчак е институција за овај бе...

Ако не се лажам една песна од Врчак беше иста со на една од Вил Смит. Црнците отсекогаш краделе од белците. :D
Повеќе респект имам за Равшан и Џамшут отколку за Врколак и Стаклар заедно.

Гласам за Врчак, ради имево Раде, кој па ми е едно од најдобрите другарчиња @Franscoa

Гласам и јас за Раде Врчаковски- Врчак, оти во 5 одделение наставничката по македонски ги тераше моите соученици да испеат некоја песна за 2ка
И најпеана беше „Манастрирски сон“ од Врчак.
Ама и Слаткар не е лош, ме бендиса „Остај ме да пишувам“, односно само таа ја имам слушнато.

Гласам и јас за Раде Врчаковски- Врчак, оти во 5 одделение наставничката по македонски ги тераше моите соученици да испеат некоја песна за 2ка
И најпеана беше „Манастрирски сон“ од Врчак.
Ама и Слаткар не е лош, ме бендиса „Остај ме да пишувам“, односно само таа ја имам слушнато.
Слаткар после таа песна стана комерцијалист а пред тоа имаше песни кои навистина му вредеа. Ама и од срце и од хоби не се живее така да он тоа го сфати и продолжи со кариера и си правеше дечкото пари ама сега нигде го нема :D пораснаа неговите фанови и сфатија дека треба да слушаат правам музика.

Слаткар после таа песна стана комерцијалист а пред тоа имаше песни кои навистина му вредеа. Ама и од срце и од хоби не се живее така да он тоа го сфати и продолжи со кариера и си правеше дечкото пари ама сега нигде го нема :D пораснаа неговите фанови и сфатија дека треба да слушаат правам музика.
Незнам зошто мислиш дека Слаткар повеќе никаде го нема. Баш наспроти, човекот во време кога Македонската забавна/хип-хоп музика не е слушана, он направи многу песни кои имаат повеќе од 2.000.000 прегледи. За разлика од него Врчак најави враќање, но никаде го нема:)

Незнам зошто мислиш дека Слаткар повеќе никаде го нема. Баш наспроти, човекот во време кога Македонската забавна/хип-хоп музика не ео слушана, он направи многу песни кои имаат повеќе од 2.000.000 прегледи. За разлика од него Врчак најави враќање, но никаде го нема:)
Го нема човекот си прави една песна онака колку да се каже демек прави нешто и тоа што ќе го направи е целосен шит од музика и цели кон тинејџерската популација бидејќи тие моментално како лесна мета за да ги привлечеш со било и каква музика да имаш. Порано правел по 2 милиони но тоа не значи дека е квалитетен.

Го нема човекот си прави една песна онака колку да се каже демек прави нешто и тоа што ќе го направи е целосен шит од музика и цели кон тинејџерската популација бидејќи тие моментално како лесна мета за да ги привлечеш со било и каква музика да имаш. Порано правел по 2 милиони но тоа не значи дека е квалитетен.
Сепак живееме во време кога бројот на прегледи на Јутуб покажува кој колку е слушан, и кој е ѕвезда/популарен, а кој не е. За разлика од останатите наши пејачи кои се појавуваат на една деценија, Слаткар бар прави песни:)

Сепак живееме во време кога бројот на прегледи на Јутуб покажува кој колку е слушан, и кој е ѕвезда/популарен, а кој не е. За разлика од останатите наши пејачи кои се појавуваат на една деценија, Слаткар бар прави песни:)
Зависи како гледаш... јас така не гледам дека според бројот на прегледи и бил популарен... Не би сакал да правам споредба бидејќи нема да доликува. Но ако мислиш дека Слаткар ѕвезда нека ти остане ѕвезда. :D ама искрено има уште многу да работи на себе за да земе бар Ѕ од ѕвезда..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom