- Член од
- 11 септември 2008
- Мислења
- 261
- Поени од реакции
- 20
mislam deka se zavisi od nacinot na raskinuvanjeto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas uste sum zaljubena vo bivsiot partner,
i mnogu mi e krivo sto ne sme veke zaedno.
Od kako raskinavme, pred mesec dena go nemav videno se do zurkata na Tiesto, i koga go vidov mi padna tesko.Ali koga podocna go vidov so druga...mi idese da go :pishtoldz !
Ali koa razmisliv...ne e veke so mene, neam so da se mesam niti pak da se ljutam.Bi sakala da se smirime, ali ne znam dali bi uspealo...kako i da e znam deka uste go sakam :icon_roll
Ima edna misla:
"Da i se vratis na starata ljubov, e isto kako da citas nekoj roman, vtor pat.Mozebi pocetokot kje ti bide interesen,no krajot go znaes odnapred"
стварно не можам да разберам како можи да помислувате да се враќате на бившите. сигурно постои ГООЛЕЕМАА причина зошто се бивши .... и со потенцијално смирвање фактички прајте иста грешка ... според мене глупости :raz:И јас исто. Уште сум заљубена во бифшиот партнер, тој не е со друга ама не сме заедно. Можда некогаш пак ќе сме, али ко шо вели ThA-BiTcH, крајот го знам однапред.
И јас исто. Уште сум заљубена во бифшиот партнер, тој не е со друга ама не сме заедно. Можда некогаш пак ќе сме, али ко шо вели ThA-BiTcH, крајот го знам однапред.
Ми се дешавачесто така. Во основа старите партнери ни се поблиски и полесно се врзуваме. Но многу често и ми се враќале пак лошите филмови со нив. Луѓето тешко се менуваат карактерно така што на крајот никогаш не успева тоа.
Дали откако ќе ја прекинете вашата врска и после тоа еден од партнерите сфати што изгубил би и се вратиле на старата љубов?
Или пак ќе и верувате на поговорката: ДА СЕ ВРАТИШ НА СТАРАТА ЉУБОВ....Е ИСТО КАКО ДА ЧИТАШ ЕДЕН ИСТ РОМАН 100 ПАТИ.МОЖЕБИ ПАК ЌЕ ТИ БИДЕ ИНТЕРЕСЕН,НО СЕКОГАШ ОДНАПРЕД ГО ЗНАЕШ КРАЈОТ???
п.с.Ако има иста тема извинете![]()