Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не пишав досега пошо не знаев за сигурно дали ќе идам. По се изгледа цел ден на 18ти сум во Тетово, nothing personal, бизнис. ;)
Тоа ги средува шансите да дојдам на 1%.
Have a nice провод, and drink up текили во мое име. :salut:

Предлагаш собиранка во Бечичи?
Антимакедонист еден. Скопско педерче.
:pos2:

Јас кафе ти договарам и локум кај Велешанки, ти вака ми враќаш....
Хмм... Океј, ќе пробам, вака:

Наместо на Ејсид да му понудите крушевски локум , кафе и РЕД БУЛ во домашна атмосфера, вие менувате време на одржување на собиранка.... Срамтоа.

Аааа? Ај сеа да те видам? :vozbud:

Предлагаш собиранка во Бечичи?
Антимакедонист еден. Скопско педерче.
:pos2:

Хмм... Океј, ќе пробам, вака:

Наместо на Ејсид да му понудите крушевски локум , кафе и РЕД БУЛ во домашна атмосфера, вие менувате време на одржување на собиранка.... Срамтоа.

Аааа? Ај сеа да те видам? :vozbud:
Хеј, антимакедонсти се охриѓаните што те гледаат како да сакаат да те убијат кога купуваш леб, наместо со хинду насмевка да ти речат:

apu.gif
Thank you, come again!

Него, доста оф-топик сеа.
И онака нема охриѓанец кој би признал дека едноставно, езерото требало да биде во некој друг град. :fant:

Охриѓани и туризам - NEBO666 и интелигенција. :pos2:
Леле!! :vozbud:
уфффф! Има место за непознати таму? Малку ми е ризичен Велес ама сакам да дојдам! Ако средам се на време ке се појавам барем на едно пиво да ги видам форумџииве! 50-50 е работата хехе

Не дур јас сум тука.:umri:

Инаку...колку души сме досега? (рачунајте 10 помалку, бидејќи секогаш се пичкаат) :)

Мене ми е да не нема да не собере а? Па ќе правиме парк шема со пиво од литар ипол,па ќе дојдат скинери,па...:pos:

Него, доста оф-топик сеа.
И онака нема охриѓанец кој би признал дека едноставно, езерото требало да биде во некој друг град. :fantom:

Како на пример Скопје? :blaa:
Да не бидам оф топик: Собиранка собиранка собиранка. Оооо собиранка.

Да не доаѓате со комбето на Марија? :)) или ќе крадете некое од овие болничките, да ги преплашите помалку информираните форумџии :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

САМО ЈАС ОД ОВИЕ ПРЕДЕЛИ ЌЕ ОДАМ??

Koлку е глупо да си у најјужниот предел у македонија од каде нема никој повозрасен форумџија што намислува да оди па да ме пуштат со него,ако сакам да земам некој чичко/тетка или ватевр глупо ќе ми биде со возовите,бидејќи таму немам место за приспивање по собиранката ќе нема кај да се приспие...со кола е друго,ама што знам...касно ми е веќе. Намислував да му кажам на чичко ми,и мислам дека татко ми ќе се согласеше,ама само одложував и ми текна 4 дена пред собиранката :tapp:. Ај,убаво да си поминете.....и побрзо да се напрај галеријата бидејќи на темите ако се стават сликите ќе ми треба пола ден додека да се лоадира со поминат лимит,па и коментари за сликите кога ќе се набутаат:uvo:

Спајди друже тебе ќе ти биде простено:)дојде на роденденот плус втората собиранка што беше така да ти си човек од збор, ако кажеш доаѓаш доаѓаш, ако речеш не тогаш е евентуално ДА во 5 до 12:) како и да е доаѓаме и очекуваме дочек на станица со жолт тепих.:)П.С. Боси ќе газиме за да не го извалкаме, со бели чарапи нормално да видиме кој колку чисти патики има

Да не доаѓате со комбето на Марија? :)) или ќе крадете некое од овие болничките, да ги преплашите помалку информираните форумџии :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
:pos::pos:

САМО ЈАС ОД ОВИЕ ПРЕДЕЛИ ЌЕ ОДАМ??
По се` изгледа:)
Ќе те дружев јас, ама ништо од тоа.
Ми се најави другарка за викендов и нема смисла да седи сама дома ми, а јас да одам во Велес:)

Значи, најубаво да си поминете и чекаме впечатоци!

Се гледаме на собиранката во Скопје во септември:vozbud: :hot:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom