Впечатоци од собиранката во Велес (18-ти, саб., "Гламур", 21:00 ч)

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо е финтава сега? Се откажувате у 5 до 12?

абе ајде не зезајте не идете и сакате после јуфки што спремала лејди сатори се да фрли во Вардар:nenene:

абе ајде не зезајте не идете и сакате после јуфки што спремала лејди сатори се да фрли во Вардар:nenene:
Не се фрлам бе...готово, средено е све.
Се гледаме во Гламур во сабота... :salut:

Колку е едно пиво у Велес? Јас морам да подготвам финансиска подлога за мојте алкохолни потреби.:pos2:
Сега нацрт скица ќе направам.

Луѓе не се откажувајте бе ај вуд лајк ту мит ју ол.

Аман бре луѓе... една “Луда Вљубена“ се пишмани, и одма тревога. По ПП и по МСН предомислувајте ја.
Б‘рн 84, ако не е сменета ситуацијата мислам дека пиво е 60 денари, ама не ме фаќај за збор, ова е цена од Снупи од пред 3 лета... работите се менуваат, ама како и да е, немој да носиш многу пари, не за друго ќе чувствувам морална одговорност да се грижам за тебе ако претераш со алкохолот.

Аман бре луѓе... една “Луда Вљубена“ се пишмани, и одма тревога. По ПП и по МСН предомислувајте ја.
Б‘рн 84, ако не е сменета ситуацијата мислам дека пиво е 60 денари, ама не ме фаќај за збор, ова е цена од Снупи од пред 3 лета... работите се менуваат, ама како и да е, немој да носиш многу пари, не за друго ќе чувствувам морална одговорност да се грижам за тебе ако претераш со алкохолот.
Ти делувам лудо?:uvo:
И нема што да ме пишмануваат...
А инаку зависи дали ќе пиеш пиво кригла, колкава и итн.Не е повеќе од 60 ден. и сега.

:pos2:Добра ствар-ама мислам дека и ти ќе се алкохолизираш заедно со мене, па накрај некој трет ќе не мисли.
Ај вака-да се договориме по колку пари да земаме за да се ограничиме уште од сега да не не мислат луѓево после:pos:.
Али ја увек у десен чорап чувам резерва тоа мамичка уште во второ одд.ме научи:baeh:

Колку е едно пиво у Велес? Јас морам да подготвам финансиска подлога за мојте алкохолни потреби.:pos2:
Сега нацрт скица ќе направам
.

Браааааааат литар ипол Горско и крај(мислев на неколку такви) и крај брат:) гитарчето после гламур спремно и до сабајле:)

Браааааааат литар ипол Горско и крај(мислев на неколку такви) и крај брат:) гитарчето после гламур спремно и до сабајле:)
Брат и ти доаѓаш:vozbud: пошо ја планирав да зеам гитарчето ама глеам нема заинтересирани?!

Брат и ти доаѓаш:vozbud: пошо ја планирав да зеам гитарчето ама глеам нема заинтересирани?!

Абе бабами гледа рај само дома овие денови од моја страна:) време е за пензија.. така да зависи колку пари ќе имам:)

Ти делувам лудо?
Прости, при крај сум со работното време, па престанаф да забележувам соодветно.

Скај Дог и Б‘рн, по МСН со Кате се муабетеф, и мислам дека нема да биде лоша идејата за идење у паркот Велешки. Плус синдикатот, плус... ама тоа по завршеток на работо време на гламур, да не праиме сепаратизам од почеток.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom