Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
90 посто сум сигурна дека ќе одам.
Никој ништо не откажува!Шо е финтава сега? Се откажувате у 5 до 12?
Не се фрлам бе...готово, средено е све.абе ајде не зезајте не идете и сакате после јуфки што спремала лејди сатори се да фрли во Вардар:nenene:
Е добро де Скул ништо новоШо е финтава сега? Се откажувате у 5 до 12?
Ти делувам лудо?:uvo:Аман бре луѓе... една “Луда Вљубена“ се пишмани, и одма тревога. По ПП и по МСН предомислувајте ја.
Б‘рн 84, ако не е сменета ситуацијата мислам дека пиво е 60 денари, ама не ме фаќај за збор, ова е цена од Снупи од пред 3 лета... работите се менуваат, ама како и да е, немој да носиш многу пари, не за друго ќе чувствувам морална одговорност да се грижам за тебе ако претераш со алкохолот.
Аман бре луѓе... една “Луда Вљубена“ се пишмани, и одма тревога. По ПП и по МСН предомислувајте ја.
Б‘рн 84, ако не е сменета ситуацијата мислам дека пиво е 60 денари, ама не ме фаќај за збор, ова е цена од Снупи од пред 3 лета... работите се менуваат, ама како и да е, немој да носиш многу пари, не за друго ќе чувствувам морална одговорност да се грижам за тебе ако претераш со алкохолот.
Колку е едно пиво у Велес? Јас морам да подготвам финансиска подлога за мојте алкохолни потреби.:pos2:
Сега нацрт скица ќе направам.
Брат и ти доаѓашБраааааааат литар ипол Горско и крај(мислев на неколку такви) и крај братгитарчето после гламур спремно и до сабајле
![]()
Брат и ти доаѓашпошо ја планирав да зеам гитарчето ама глеам нема заинтересирани?!
Прости, при крај сум со работното време, па престанаф да забележувам соодветно.Ти делувам лудо?
Абе бабами гледа рај само дома овие денови од моја странавреме е за пензија.. така да зависи колку пари ќе имам
![]()