Впечатоци од собиранката во Ало Ало!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ej, не го тупете, и онака ќе не бришат, а ја доволно се резилев :pos:

Бев на кратко ама сега тоа е. Имаше многу..многу гужва и беше супер. Ок барем мене ми беше го изедов чоколадото на Acid:back:
Ах, чоколадото. Сатори, одлична идеја што ти текна да го частиш Ацид со гооооолема Милка, која јас, Кики и уште некој ја поделивме :)
Коа ќе доаѓам во Велес ќе ве частам :тончи: а ако неам ќе ви дадам соодветен надомест, за да си купите, пошто ја не знам кај се продава такво нешто :kesa:

мистичен што ми направи бе, а баш сакав да не пијам, ама имаше пиво подарок, па не се одбива таков подарок:salut:

Никој не се пофали падна ли некоја авантура :vozbud: Кој со која, зошто, се разменуваа ли киселини:pipi:

Сега стигнав Охрид и ево да средам впечатоци.

Стигнав малце покасно на журката и не останав многу долго. Се запознав со повеќе форумџии но за тоа на друга тема, но и криво ми е шо останав толку кратко и не запознав некој форумџии што сега дознавам дека биле таму, али ајде на другата собиранка.

Јас разменував мастики. Се важи тоа? :pos:

Оп , некој се испофали сам, ајде ајде доискажи се, ке признаам јас Ред Хот имаше една другарка, со црвена бушава коса, ми остаи силен впечаток уште кога влезе од врата:pipi:

Земчо беше загреан за Биг КИсс, гарантирам со глава:pos2::pos2:

Downs:
Тројца форумџии ми рекоа дека сум се здебелила :(
Хак нејќеше да ми каже кој му е дилер :(
Имаше многу високи луѓе :( :( :icon_lol:

Ups:
Све останато :)
Чим цел ден ме боли глава, значи било екстра.
Зборење, смеење, нови луѓе...Супер бе!:pipi:

Па шо знам кога влегов на почеток, онака мислев ја утнав хехе се сменило нешто повеќето мислам на почетокот беа така луѓе рандом дојдени не беа нешто членови.
Прво се изнервирав што си го заборавив фотоапаратот во станот :nerv:
Инаку добро беше запознав неколку нови личности , си се испоштовав и со старите што ги знам, криво ми е само шо не ги запознав клаберите Др.Аган, и Манс а и Маркоо што не го запознав.
Кога ќе споредам со другите собиранки ова малку потапа беше, некако немаше многу атмосфера за журкање , следниот пат се надевам подобра локација ќе има, и подобра атмосфера.
Поздрав до сите другарчиња од Кајгана

како новопечена форумџика, прв пат на собиранка и си поминав супер.......сите беа топ расположени за журкање и дружење!!!!!браво за сите!!!иам мнооооогу слики али ќе почекате зш иам фрки со апаратот, сеуште не ми се у компјутер,но ќе бидат деновиве!!!!поздравче до сите!!!!!!!!!!!!!!!!!!! САКАМ ПАК И ПАК И ПАК:cug:

Хаха, сеа ми текна на ова. Со една онака се загледав, мислев дека ме знае, и се насмеав, таа се насмеа и си замина. Лол, брука сум :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom