Впечатоци од прославата на новата 2009 година

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ауууу, феноменоменално сум си поминал. Во Динамик, супер беше, имаше доволно за пиење, таман гужва, супер друштво, иако ми недостигаа добар дел од најдобрите ми другари, ама со нив надополнив втората вечер, ги собрав на моја иницијатива денеска во кафанче, со скаричка, со винце, и на крај прошетки по празните булевари додека вееше снег. Уживанции. Дефинитивно најдобра Нова година.

Хммм 31 Декември..јеа јеа..
Необичен, топол, исполнет, ебиветер ден!
Се разбудив како и секое сабајле, во 7 мајку му, доза кафе, две крукчиња со кучињата да не ми кењаат по кола и после 7 саати на автопат!
Конечно плажа, ветар, мирис на вода, една баба се сончаше, кученцата рипкаа низ брановите, јас се напраив лом во црниот песок! Другите одмараа на карпите и го вдишуваа животот!
Хотелче мало, пристојно!
Пак во кола и до врвот на ридот! Замок, а јас принцеза! Луксуз, студ и топлина во исто време! Морници и блаженство! Радост! Зебра на патот и две три срни!
ГЛАД! Заборавив да јадам цел ден да си ибам векот! Ресторанче, топло, интимно...тревки и стинки чис...
Кревет! Подочњаци, истоштеност, бледило, среќа и полн џеб спомени!
22.00 пупунец! По 2 саати чукнал полноќ! Јебига имав прекрасен ден, ми се спиеше! Заспав, не ме разбудиле!
Среќна Нова..ами нека е!:salut:

Многу јако филмче имаше кај 1 сато, не се секавам на која тв беше со Ал Пачино...:)

Очекував многу лошо да си пројдам оваа Нова година, но се покажа токму спротивното. Супер беше!:vozbud:

niso posebno vo kafic so drustvoto.ocekuvav mnogu podobro da si pomineme ali jbg

Ауууу, феноменоменално сум си поминал. Во Динамик, супер беше, имаше доволно за пиење, таман гужва, супер друштво, иако ми недостигаа добар дел од најдобрите ми другари, ама со нив надополнив втората вечер, ги собрав на моја иницијатива денеска во кафанче, со скаричка, со винце, и на крај прошетки по празните булевари додека вееше снег. Уживанции. Дефинитивно најдобра Нова година.

И јас да дополнам нешто: во Динамик и вечерва имаше малце повеќе Турбо-Фолк од потребното ама сепак со алкохол не ми сметаше музиката :)
И оценка за оваа нова година: најдобар дочек кој сум го имал до сега!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Љево десно,
уууууууууууууууууууу
горе доле,
опет старе ране боле...

Многу гејшовски ја дочекав 2009:)
Свеќи
Шампањ и
Радетски:)

Колку е убаво кога ќе ја дочекаш новата година трезен од алкохол, пијан од љубов :back:

...Прилично супер... И покрај еден тон алкохол испиен, јас бев трезна:nesvest:...Многу трезна!...И не беше фер, другите од една чаша се напраија лом...А јас трезна...Кој им дава бе да пијат?...:)..али ако , супер ми беше...:)

Ретки се моментите кои можат да се споредат со она што јас го поминав...оддамна не сум осетил такво нешто.. ми недостигаше една таква блискост..беше онака опуштено, со луѓето кои најмногу ми значат во животот, со стара македонска музија,црвено вино и добро јадење, разговори кои ти ја откриваат смислата на животот...искрени честитки и видлива радост...Се надевам дека ќе ме држи ова некое време...

одлично како и секоја година и пошто либето не ми беше тука пиев и пиев до фајронт и ако имаше некој повеќе што испи од мене зборам за таму кај што бев нека се јави :vozbud:

...Прилично супер... И покрај еден тон алкохол испиен, јас бев трезна:nesvest:...Многу трезна!...И не беше фер, другите од една чаша се напраија лом...А јас трезна...Кој им дава бе да пијат?...:)..али ако , супер ми беше...:)

Не зезај бе ... Не се начукаа сите од 1 чаша ... само 1~2ца ... хаха Бтв добар момент беше кога се запалија звучниците !!! хаха:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom