Впечатоци од прославата на новата 2009 година

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
многу подобро и повесело од очекуваното .... супер :)

Poarno da ne objasnuvam....:icon_lol:
Veselo, preveselo, duri i DESTRUKTIVNO VESELO! :pos2:
Mnogu smeshki imashe, mislam ke mi traat za cela godina.
Zavrshiv na nekoi nepoznati mesta so nepoznati lugje, i super beshe, osven sho svetot beshe temen, cela nokj imav chuvstvo deka vremeto zaprelo ili pa deka pochnala nekoja dark age, a edni dobri 15 minuti bev totalno ubedena deka pridruzhbava me ostavi srede nokj na klupa u mladinski.
Ne ne, ja neznam kako voopshto me sakaat, ili se prepravaat deka me sakaat lugjevo seushte! :pos2:

za novogodisnata vecer si pominav super zaedno so lugjeto koi mi znacat vo zivotot,muzika,igranje,ednostavno supeeeer bese:):):)

Најубаво започната година...дочекот супер (без детали)....први јануари ми беше прекрасен ден-конечно се роди мојата сестричка :pipi:
и дефинитивно верувам дека Дедо Мраз постои, денес ми го донесе пакетчето :back:

Убаво но нишо не беше посебно да речеш најубаво сум си поминал до ссеа... НЕ онака убаво беше ама... не беше тоа тоа

Супер си поминав. Бев со добро друштво и местото беше ОК.

Баш убаво си поминав, со луѓе што си ги сакам и доста пријатна атмосфера. Се на се убав дочек на новава година, се надевам дека така и ќе продолжи:pipi:

супер беше..со луѓе шо ги сакам..одлично !

супер беше, многу подобро од тоа шо го очекуев. мислев дека ќе има многу непознати личности и многу гужва, а испадна дека са само "нашиве" :pos:
све на све закон, супер музика - се изнаигравмо:pipi:
можем да кажем дека ми беше најдобра нова година до сеа :toe:

супер беше,да не ни изгореа звучките уште ќе останевме,али затоа имаше и втора вечер

За новогодишната вечер беше многу глупо(тапа).....ама затоа патерицата беше:je::je::je: :music3::music3: :pijan::pijan: :cug::cug: :party1::party1: :music4::music4: :back::back: :pov::pov:

А утредента после патерицата беше :pos::pos::pos:

Еве и јас да пишам некој збор..дури после 5 дена..
Музиче, винце, личноста кој најмногу ми значи и уште неколку други блиски, далеку од скопјево, а надвор се белееше снег.Вистинска зимска идила.
Мислам дека во живот не сум се пресмеала и пеела толку.
Наредниве денови ги поминав дома, си дозволив малку време за одмор, пред да почнав со грозниве колоквиуми.

Каква само прослава беше.... Ништо посебно,бев во кругот на најблиските си поминав топ,домашна атмосфера,онака опуштено...:pipi:

Аууу закон беше...ептен ептен закон!

Добив се’ што сакав комбинирано во една вечер.

Добро е што имав ладна глава и се понашав фраерски.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom