Впечатоци од Кајгана собиранката на 29.04.2006

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
По синоќешната МСН журка, сфатив кој ми фалел на собиранката: Маце и Фртума! Ме скинаа од смеење, до 4 сабајле заглавив.

НА СЛЕДНАТА СОБИРАНКА МАЦЕ И ФРТУМА НА ЧЕЛУ КОЛОНЕ или ќе имаТ ќотек! :)

Кажи им бе Тиф, кажи им! А вардарче се жали дека сме биле шмизлишча:(:icon_lol:

Јузеров лом ми го напрајвте, никој не ми го пишува како што треба. Ти Фртума, Ејсид Фордџљун, да не набројувам веќе најдобро е:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Следната собиранка нема да ја пропуштам! Само некој ако не дојде, сите со стап ќе ве мавам!

vardarce напиша:
Келнерката.

img001119sq.jpg

Нек ми прости ќелнеркава за коментарот ама ја унаказиле со то силиконот. Ај цицката океј некако ами кој те терал мор ќерко горната уста да ја полниш. Ах пустинската :nesvest:

Многу влеговте во филм со келнерката ... не беше таа ало ... иако многу си личат ... по цицките посебно:) :) :)

Морам да кажам дека Лу најинтересно излегува на сликите, секогаш има некоја заканувачка фаца:icon_lol:

Ми фалат некако луѓе по сликиве, ги нема сите:(

Сега ми дојде ептен тешко, ми текна дека не се сликав со Ацева. :(
И, уште никој на маил да ми ја прати сликата со Мачурот, да не сте го осветлиле филмот, мор?! :)

lugje zoso we ima volku malce sliki...

FortunE напиша:
Морам да кажам дека Лу најинтересно излегува на сликите, секогаш има некоја заканувачка фаца:icon_lol:

takva misles???...........:nerv: :pishtoldz :bip:

FortunE напиша:
Кажи им бе Тиф, кажи им! А вардарче се жали дека сме биле шмизлишча:(:icon_lol:

Јузеров лом ми го напрајвте, никој не ми го пишува како што треба. Ти Фртума, Ејсид Фордџљун, да не набројувам веќе најдобро е:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Следната собиранка нема да ја пропуштам! Само некој ако не дојде, сите со стап ќе ве мавам!

Јас нешто сум се жалел?!?!?! Извини јас тебе и сестра ти ве сакам најмногу на свет од секој аспект вие за мене така, ако, ако сеа пишав уште едно минувче (-) под твоето име у тефтерот!

Macedalien напиша:
Нек ми прости ќелнеркава за коментарот ама ја унаказиле со то силиконот. Ај цицката океј некако ами кој те терал мор ќерко горната уста да ја полниш. Ах пустинската :nesvest:

Абе какви силиконски цицки море се е природно, се глеа чоек шо не е по цицка и нема искусто. :star:

Ja pa ti se poznavas : kaj si videl bre ti cicka vidi go ti nego :pishtoldz

Ako si opipal dva tri maski gazunja si mislis deka cicka si fatil ebate :pos: :pos: :pos:

P.S. Eko1 - coekov izgleda meot ti go fatil stom misli oti cicka vakjal :star: :kez: :pos:

Staviv 1 slika vo galerija od sobirankata, jas i lou - ako nekoj saka da ja vidi :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom