Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Billa Bong напиша:
ОФ топик:Една а на А да не почиња :) хехе иначе girll што прашуеш такви прашања кај ние мали ние најголеми сме бе :)
Е, нееееее.. :) На Е е и другарка ми е, а оваја на А невервам дек ќе дојдит:)

Најверојатно ќе дојдам:)

Јас ќе мислам на сите вас и ќе си замислувам колку убаво си поминувате.

Идам ја освен ако не сум на одмор :)

Хмм јас 80% ќе дојдам, минатата ја пропуштив, оваа не сакам, а и Ада сакам да ја упознаам...али па може на 3 да идам на екскурзија... таман да ме испратите :)

Aleee напиша:
а бе дај одложете барем за еден ден, тогаш играат Македонија-Израел фудбал, ако се поклопува нема да можам да дојдам, а сакам

Абе ја планирам од утакмица да дојдам на собиранка.:vozbud: Обавезно идам на стадион.:zlo:

Jas definitivno IDAM!
ci.gif

Dime spremaj se za klabing!

ох... супер, како го погодивте датумот, алал да ви е.
И така јас викендов ке сум зафатен малце али следниот најверојатно ке бидам топ, нема како сега да сум емо, да така 99% доагам и јас тоа еден пост го оставаме за недај боже да ми се деси нешто. Исто така и Анастазија ке ја донесам со мене, баш денеска и кажав пред некои извесни 2 саати се видовме и она ми рече:
да бе шо ке праам таму? да ме стрелаат?

се надевам нема никој да и се лигуши за тоа што ми направи мали проблеми а воедно и јас и направив на кајганава.

како и да е идеме... :vozbud:

п.с. најверојатно нема да бидам од составниот дел на лугето што ке го затворат кафичот до касните нокни часови, алооо има некој и у недела што работи.

искрено мене ми е малце срам,бидејќи не знам никој освен два-тројца..

Ке ги запознаеш сите....ева ја ке идам жртва ако треба,упознајме:)

Затоа и се собиранките.. за запознавање нови луѓе :)
И баталете тоа "срам ми е, не знам никого".. на сите ни било, па сме отишле на некоја собиранка и сме преживеале :wink:

Necrophilia напиша:
се надевам нема никој да и се лигуши за тоа што ми направи мали проблеми а воедно и јас и направив на кајганава.
:icon_roll :icon_roll :icon_roll
:toe:

Ај конечно и вас да ве запознаеме!:smir:
И ада и Бада!:vozbud:

RealGirL напиша:
:icon_roll :icon_roll :icon_roll
:toe:

Ај конечно и вас да ве запознаеме!:smir:
И ада и Бада!:vozbud:

се надевам дека ке ми дојде, бившата партнерка иако знае да зезне у последен момент работа - ке ја условам!:zlo:

Пријавувам присуство :helou:на собиранкава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom