Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
u pravu si.Go povlekuvam prethodniot post, premnogu e negativen.Moze takvo mi e raspolozenieto poradi vremeto. Jebi ga, weather guy!

Доаѓам,или сам или +1,не се знае шо ке биде до тогаш.aли ја сигурно доаѓам:)

а бе дај одложете барем за еден ден, тогаш играат Македонија-Израел фудбал, ако се поклопува нема да можам да дојдам, а сакам

Aleee напиша:
а бе дај одложете барем за еден ден, тогаш играат Македонија-Израел фудбал, ако се поклопува нема да можам да дојдам, а сакам
e sea nema zaradi tebe da odlozuvame osven toa sigurno nema u 10 da igraat

Рачунајте ме и мене:helou:

Aleee напиша:
Битната утакмица. Ќе се разочараме како и секогаш.
Башка, собиранката сигурно ќе биде од 9:30 до раните утрински часови... Ако тоа е единствената „причина” поради кога не можеш да дојдеш - тогаш сигурно ќе дојдеш. :wink:

Одлагање нема никогаш. Попрво би ги натерале Македонија и Израел да одложат, отколку ние.

Леле, одвај чекам да дојде втори. :vozbud:

Ада, одвај чекам да те запознаам.
reputation_greenh.gif
reputation_greenh.gif
reputation_greenh.gif

Acid напиша:
Фала за понудата, ама Сити не ми прави мерак... Повеќе ми личи на биртија отколку дискотека :) Постои голема веројатност собиранкава да биде во "Место", доколку се договориме деновиве.
Ја да си понудам сто имам во програма:):)
Во секој случај кај и да биде ке дојдам а ако има нешто околу музиката исконтактирај ме:)
pozz

Sto be pak ce ima sobiranka, proslata bese utka, ako pamtam dobro, nesto ne ispadna matematikata, pa se odlozi :)

Ќе дојдам .. Зошто - незнам ..
Знам луѓе .. Што веќе ме заборавиле ...
Нови луѓе што поима немаат кој сум и што сум ..
Али сепак ќе дојдам .. Најверојатно зошто се пие многу пиво ..

Decki super da si pominite, jas nema sansi da idam osven ako kajgana se sobere i mi plati edna karta avionska a i mi najde vreme za otsustvo od uciliste :):):)...leeee a mn jako ke bidit, znam....sepak uzivajte!!!

Леле колку ќе биде тоооп!:vozbud:

Очекувам сите членови што не ги знам (ни на слика :() да пријдат и да се запознаеме, да не испадне секој што не го знам да го прашувам кој е.:pos:

19 сме леее кој ке чека до 2-ри :)

Мислев Охрид ќе е :cry:
Е можи ќе дојдам оти тогаш мислам дека и требаше Скопје да идам :) А можи да земам со мене една? Од тамо е, оти сам не ќе се снајдам :)?
Иначе плус Мартин пишете. Мене...

Martin$ напиша:
Мислев Охрид ќе е :cry:
Е можи ќе дојдам оти тогаш мислам дека и требаше Скопје да идам :) А можи да земам со мене една? Од тамо е, оти сам не ќе се снајдам :)?
Иначе плус Мартин пишете. Мене...

ОФ топик:Една а на А да не почиња :) хехе иначе girll што прашуеш такви прашања кај ние мали ние најголеми сме бе :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom