Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не разврзуваме чет на темава. Јас пишав дека е за пријавување и евентуални договори на членовите кои не се од Скопје. Фала и имајте разбирање.

морам да додадам дека уште двајца новопечени од форумов ке дојдат Кртот и Дејмијан. се разбира јас и анастазија остануваме сеуште за.

Ќе дојдам 99%.Само тогаш се игра Македонија - Израел не знам дали има спомнато поназад во темава така да да биде од 10 покасно е мој предлог.

и јас идам да знаете ...јеееее

Ајм каминг!!!! Само да се договориме.... Фолксваген еден, ајде да најдеме уште неколку од овој крај.... ете го Пујол ако иди.... тројца... значи.... ајде Битола, Демир Хисар, Ресен, договорајте се!!!

Партиииииии!!!!!

Ја само да се изјаснам...Редно е на базен да биде :)

Mac)) напиша:
Ја само да се изјаснам...Редно е на базен да биде :)
На базеннннн :pos: Па мислам ако сакате може и у Кучково да биде. :pos: И онака журката ја презакажаа за 2-ри јуни. Open Air, free enterance, trance party. :)

Дивајн напиша:
Како прошлиот пат да? Абе мрш, никој не сте од збор. Како и да е, ако доаѓате, имате мој мсн контакт, а може и едно кавенце тука кај нашево дворче, па да договориме очи во очи ... види со Геџо кога е на смена во недела (јас сум тука преку ден), па повелеле и така.

Иначе без мене не почнува собиранка т.е. почнува ама јас морам да се појавам порано или подоцна, па секако дека доаѓам.
И така ...:igra: :igra: :igra:

ај ке вложам напор и јас да присуствувам на состанокот, ако не за нешо друго за да ве задомам таа вечер:vozbud: :vozbud: :vozbud:

znaci nema veza so nikoj nema da poznavam,moze da si dojdam a ?

pacient26 напиша:

Значи нема веза што кажав претходно, секако никој не ме чита да?
Ало, никаде не пишува ограничување кој може, а кој не може да дојде.
Задржете се на пријавувања тие што сакате.

pacient26 напиша:
Нормално. Сите што дошле првпат не се знаеле со никој. После ќе се знаеш со сите. :helou:

Сакам и јааас!:vozbud:

Пууууууууууууууу,рачунајте ме и мене!!!!!У пакет со муж ми:)

Има време до тогаш,ама ај да пишам дека најверојатно идам.

Ako e problem za smestaj, da se javam po stanicive kaj kolegive da ne imaat nekoe prazno mesto :pos: :pos: :pos: , pun pansion :sakas_ust :sakas_ust :sakas_ust , e bazen nema :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom