Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nephthys напиша:
Доаѓам и јас:helou:

Ми го расположи денов со оваа вест ... мх, мх, мх!:kiss:

п.с. Ако има некој што сака да дојде, а е од Струга или Охрид, нека ми пише пп ... има место со нас.:helou:

Да се додадам и јас на списокот. Со некои луѓе одамна не сум се видел, а треба и нови членови да се запознаат... :helou:

Стварно ќе ми биде криво ако на собиранкава не се запознаам со тие што сакам!:nesum:

Crazy in Love напиша:
Стварно ќе ми биде криво ако на собиранкава не се запознаам со тие што сакам!:nesum:

Ти прво кај мене да се нацрташ, па друго не е важно ... :pos2: :kiss:

Доаѓам и ја.Со +1 :vozbud:

BoYd напиша:
Доаѓам и ја.Со +1 :vozbud:

Епа, плус 500 денари за карта тогаш носи.

Некој да не ме свати погрешно.... се зезам :)

Znaci sto bi rekol Amdi Bajram 99,102 % doagam, i najverojatno plus one, edino da ne otideme u vojna pa da me viknat na rabota :salut:

dungeon master напиша:
Znaci sto bi rekol Amdi Bajram 99,102 % doagam, i najverojatno plus one, edino da ne otideme u vojna pa da me viknat na rabota :salut:
тогаш ке постанеш дезертер :helou: и пак ке дојдеш на собиранкава...
јас еднаш се најавив сега сигурно пишувам и кажувам дека ке присуствувам:vozbud:

Eve sea se dogovaram so Mlad_man on vika 50:50 neso ke odel na stadion, ja 99,999% idam ako ide on.Bas sakam da se vidam so vlatko rusin , teneke, cejo , mac.Da se vidime na nekoe pivce.Inace imam 16 godini i ucam so Mlad_man.
Pozdrav i se gledame u DIAMOND

Викторгг со паролата за Вардар од дете се пријавува во поширокиот список за избор на пивопијач на ден сабота, 2ри Јун. До-Видување :)

Викторгг напиша:
Викторгг со паролата за Вардар од дете се пријавува во поширокиот список за избор на пивопијач на ден сабота, 2ри Јун. До-Видување :)
Toп, тоа четвртото место треба да се прослави! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom