Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дивајн напиша:
Море мало ... оти не кажа, пишав јас дека има место со нас во кола ... деца бе!:kotek: :podsmev:
Туку, нема како да се правдаат останати од наш крај што не доаѓаат ... само тројца сме во кола, а никој ни да помисли ... ватевр, појќе место за нас ... ќе играме табла со Геџо по пат ... ќе играм на пијачки, па ништо нема да платам цела вечер ...:podsmev::podsmev::podsmev:
Pa jas sakav porano да одаммм. З‘ш требат за полуматура да купвам :vozbud: А во колку ќе тргвите?

а ако видите вакво нешто на патот OH-SK
1013002-Take_the_gull_to_Ohrid_-FYR_of_Macedonia.jpg

Абе дерете се шо сакате прајте и да сакам немаТ да можам да ве слушнам :smeshko:

Ваљда идам,за "Дајмонд" мислам дека сум 100%,е за "Место" не знам,ваљда ќе ја убедам тетка ми да останам малку подолго,и сеуште малку ми е срам што доаѓам со возрасен ама што да се прави :kesa:

Ајде кога веќе е задолжително да си пишам...ама доаѓам директно во МЕСТО најверојатно со другарка ми... може така?:smir:
:vozbud::vozbud::vozbud:

СпаЈдеР напиша:
Ваљда идам,за "Дајмонд" мислам дека сум 100%,е за "Место" не знам,ваљда ќе ја убедам тетка ми да останам малку подолго,и сеуште малку ми е срам што доаѓам со возрасен ама што да се прави :kesa:

е добро де што е битно дали доаѓаш со возрасен или не,битно ќе дојдеш...:smir:

Еееее не е фер!!!!И јас сакам да дојдам, ама не можааааам :(:(:(:(:(:(

смеам да прашам како ќе се разпознаваме затоа шо јас познавам само еден член (барем така мислам) и тоа неможам да го убедам да дојде со мене, ќе има нешо како резервиран дел за кајганџии и офарбано со портокалово и со јајца украсено ? :)

Ghoust Rider напиша:
смеам да прашам како ќе се разпознаваме затоа шо јас познавам само еден член (барем така мислам) и тоа неможам да го убедам да дојде со мене, ќе има нешо како резервиран дел за кајганџии и офарбано со портокалово и со јајца украсено ? :)
Епа касно ти текна да кажеш, ние до вчера печатевме маици со никот на секој член :pos2:

Necrophilia напиша:
Епа касно ти текна да кажеш, ние до вчера печатевме маици со никот на секој член :pos2:
:nesum: :toe: Сакам и јас :vozbud: каде колку пари треба?

Ghoust Rider напиша:
:nesum: :toe: Сакам и јас :vozbud: каде колку пари треба?
Те ремети, ало!:pos:

Остај распознавање, ќе му пријдеш на некој и ќе му се претставиш, па он ќе те запознае со други, па со трети...и до крајот на вечерта сите ќе ги знаеш.:coolpush:

СпаЈдеР напиша:
Спајди ти си брачко ХАЦЕ чоече. Сериозно, на сите други што се постари и се вадат со банални оправданиа дека неможат да дојдат од икс причини, нека им е срам зашто не сум сигурен 14 или 15 години имаш доаѓаш на роденденот на кајгана, сега на собиранкава БРАВОС ЅВЕР СИ

Скулгрл напиша:
Те ремети, ало!:pos:
Чим е таква работата Necrophilia имаш частење од мене ако дојдеш на собиранката зашо ми го бапна без да го осетам и уште на другите ме дореметија :tapp:

точкест напиша:
Спајди ти си брачко ХАЦЕ чоече. Сериозно, на сите други што се постари и се вадат со банални оправданиа дека неможат да дојдат од икс причини, нека им е срам зашто не сум сигурен 14 или 15 години имаш доаѓаш на роденденот на кајгана, сега на собиранкава БРАВОС ЅВЕР СИ
шо ти значи Хаце? :jaj: Инаку 14 години сум....Инаку мора да се дојде...така ќе биде уште поинтересно кога знам со кого дискутирам на темиве :helou:

Отпишете ме мене и Goddess, ах велешанки велешанки пак ме заебаа. :(

Necrophilia напиша:
a не ти е лоша идејава иначе:helou:

СпаЈдеР напиша:
шо ти значи Хаце? :jaj: Инаку 14 години сум....Инаку мора да се дојде...така ќе биде уште поинтересно кога знам со кого дискутирам на темиве :helou:
Хард кор бе:zver:лојален на кајгана како да ти подобјаснам и уште еднаш ШЕЈМ ОН Д АДРС

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom