Прва добра прилика откако ќе почне да ти се дига и сфатиш зошто ти служи братот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
 ama ne sum ja sretnala za da spodelam se so nea,koga covek e do usi zaljuben i koga mu e ubavo so partnerot nema zosto da ne se odluci i na ovoj cin,toa e prirodna pojava i so toa se dokazuvaat mnogu raboti!!!I ne trebaat pripremi zosto koga ke dojde momentot ke znaat i dvajcata deka toa e toa...Lol i? kolku 2 minuti?11 godini dovolni mi bea a i na nea 13.
Оној момент кога ќе рашири нозе од ќеиф, а не поради ТВ, филм, друштво или слична глупост.
da ama vo toa vreme vladeele drugi pravila. trebale bre luge za rabota. cela taa zemja moral nekoj da ja izraboti. A sega ona na 14 god i nema nekoe izdrzano opravduvanje.premnogu se izmelezeni etickite pravila i standardi taka da i ne vredi da se razgovara na vaa tema (ne me svakajte bukvalno)[/quote
Право да ти кажам и нема.Инаку и сега младите работат ама на друг начин и друга насока:helou: