Возраст за прв сексуален однос

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

љубов,секс,петинг.

• Вкупно гласачи
    109
Mislam deka nema nekoja odredena granica,vo denesno vreme mnogu se preteruva 14 godini:uvo: ....Uste ne sum spremna za vistinska ljubov,ustvari moze sum:pipi: ama ne sum ja sretnala za da spodelam se so nea,koga covek e do usi zaljuben i koga mu e ubavo so partnerot nema zosto da ne se odluci i na ovoj cin,toa e prirodna pojava i so toa se dokazuvaat mnogu raboti!!!I ne trebaat pripremi zosto koga ke dojde momentot ke znaat i dvajcata deka toa e toa...

Jas mislam deka 15 godini se sasvim inaf. (za masko)

Оној момент кога ќе рашири нозе од ќеиф, а не поради ТВ, филм, друштво или слична глупост.

Оној момент кога ќе рашири нозе од ќеиф, а не поради ТВ, филм, друштво или слична глупост.

Да ама како би знаела дека тој ќејф е голем и дека вреди да шири нозе за него? Пак мора некој од друштво да и каже или да види на ТВ или филм. Хехе.

Нема просек на години затоа што некој созрева(оформува)покасно некој порано.Али младите денес мислам дека претеруваат.Мада кога ќе погледнеме во минатото родителите своите деца ги мажеле и на 13 и 14 години.Кога и да го прават тоа треба прво многу да размислат и да се консултираат за последиците.

da ama vo toa vreme vladeele drugi pravila. trebale bre luge za rabota. cela taa zemja moral nekoj da ja izraboti. A sega ona na 14 god i nema nekoe izdrzano opravduvanje.premnogu se izmelezeni etickite pravila i standardi taka da i ne vredi da se razgovara na vaa tema (ne me svakajte bukvalno)

da ama vo toa vreme vladeele drugi pravila. trebale bre luge za rabota. cela taa zemja moral nekoj da ja izraboti. A sega ona na 14 god i nema nekoe izdrzano opravduvanje.premnogu se izmelezeni etickite pravila i standardi taka da i ne vredi da se razgovara na vaa tema (ne me svakajte bukvalno)[/quote

Право да ти кажам и нема.Инаку и сега младите работат ама на друг начин и друга насока:helou:

mislam deka dete ili devojce na 14 godisna vozrast nee sposobno za seks zatoa sto uste nee ni razvieno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom