Возачки испит ќе се полага електронски

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
ubavo razmisli pred da odgovoris keja vidis slikata i go znaes odgovorot i ke go stikliras prviot odgovor ako e toj a gi menuvaat prasanjata ako ti kako sto si ucel tocniot odgovor na prasajneto e primer pod a tie koga ke odis da polagas kego postavat tocniot odgovor pd b ili pod v taka da ubavo otvori oci imas 1cas vreme za resavanje

Ви благодарам уште еднаш за тоа што ми помогнавте. Иначе да положив со 0 негативни...не било страшно :)

Ви благодарам уште еднаш за тоа што ми помогнавте. Иначе да положив со 0 негативни...не било страшно :)
Со среќа градска (богами ќе ти треба среќа)

Абе озбилен сум, тие ти кажват дури возиш кај да вртиш шо да вртиш. Ти велам, во Битола е така, би требало и Скопје да е така.
Зависи , имаш 2 начина . 1 Женските со шамија на глава прават едно кругче во должина од 2-3 километра и се враќаат со возачка , нешто слично и со тие со молерската капа на глава.
2.Нас не вртат низ уличките кај што има највеке гужва во градот пр.Ленинова и слични и во случај да извозиш без грешка , ке те однесат на некои места каде што МОРА да згрешиш(има неколку) за да те бутнат :)

Немам проблем за градска, ова беше тешкото, фала ви уште еднаш. :)

Зависи , имаш 2 начина . 1 Женските со шамија на глава прават едно кругче во должина од 2-3 километра и се враќаат со возачка , нешто слично и со тие со молерската капа на глава.
2.Нас не вртат низ уличките кај што има највеке гужва во градот пр.Ленинова и слични и во случај да извозиш без грешка , ке те однесат на некои места каде што МОРА да згрешиш(има неколку) за да те бутнат :)
Јас ко полагав т.е. пред да полагам праев муабет со еден друг пред мене шо требаше да полага и го прашав дали има некој пријател, ми рече дека немал никој најдено и сигурно ќе паднел и педерчето положи на прв пат. Влегвам јас после него в кола и почнаја комисијата да си прат муабет „На ова детето татко му ми има ова праено ми има она праено и греота ќе беше да го падневме“, а јас нурнав тогаш :oops:
И така си положив на трет пат и сега можат да ми се фатат ! :icon_mrgr:

Јас ко полагав т.е. пред да полагам праев муабет со еден друг пред мене шо требаше да полага и го прашав дали има некој пријател, ми рече дека немал никој најдено и сигурно ќе паднел и педерчето положи на прв пат. Влегвам јас после него в кола и почнаја комисијата да си прат муабет „На ова детето татко му ми има ова праено ми има она праено и греота ќе беше да го падневме“, а јас нурнав тогаш :oops:
И така си положив на трет пат и сега можат да ми се фатат ! :icon_mrgr:
И мене ме бутаа без врска ама ако тоа им е работа мора и они некако пари да праат , а тоа што зимаат под рака во аптека да го потрошат се до динар

Novite da ne znaete kade da gi najdam, se najavilo deka denes ili utre ke iskocat? :(

Novite da ne znaete kade da gi najdam, se najavilo deka denes ili utre ke iskocat? :(
testovite gi imas na mvr.gov.mk mozes da resavas demo a moze da gi pobaras od instruktorot sto te obucuval moj sovet e da si ja kupis knigata i od nea da ucis posto testovite neti vrsat rabota mnogu vo knigata imas mnogu poveke znaci za razlika od flaerot sto go davaat avto skolite

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom