L
Luki Junior
Гостин
200 ги одговорих за 1 саат. Стандардни прашања. Деца, седнејте научејте правилата, и научејте се да возете.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nese 636 preku 800 prasanja se
neme razbra dobro za b kategorija ti kazuvam koga gi postavija bea do 346 taka mislam od niv ucev i koga odev na polaganje sosema drugi prasanja bea toest ovie sega sto gi dodadoja i sega od sosema treti ke postavuvaat na testoviteДо 636то прашање се за Б-категорија
Тие надоле се за другите категории (Ц, Д...)
Како можам да ја симнам апликацијата за вежбање на тестови преку мобилен телефон, како се вика?
eIspiti за Андроид
Ја има на Google play
ako imas nekoj poznat instruktor poarajgi od negoАко некој налета на одговорите на новиве прашања што ги додадоа нека кажува линк за симнување.
Денеска полагав и паднав со 15 казнени т.е. 3 прашања. Едно јасно ми е дека го згрешив, другото не го памтам но третото некако ме остави без зборови.
Јас го одбрав првиот одговор, но тие не ми го прифатија. Дали во мене е грешката или кај нив? Доколку е кај нив дали може да поткренам некој процес за да ми го прифатат прашањето?
Прашањето беше ова:
Велосипедската патека е наменета за сообраќај:
само за велосипеди
за велосипеди, велосипеди со мотор и мопеди
само за велосипеди и пешаци
Имам уплатено од саботата за полагање но не се пријавив средата т.е. денес. Дали ќе има проблем да ме запишат на листата бидејќи имам уплатено? Ве молам итно одговорете ми, не бев во родното место и тотално изумив. Ви благодарам.
На какво пријавување мислиш ? На која листа ?
Денес требаше да полагаш ?
Мислам дека ако не си бил на полагање, во рок од 24 саати треба да се јавиш да кажеш, во спротива ти пропаѓаат парите
Мислам за пријавување за да можам да полагам во петок... Петок треба да полагам, имам уплатено но не се запишав т.е. пријавив. Ќе има некој проблем ако одам утре?