Ф
Флеш
Гостин
абе знае некој по која рута се вози за градска !!! Се тргнува од Зоолошка .....
Нема рута. Тие ти кажват кај да возиш. Барем кај нас така е, за вас во „метрополата“ незнамабе знае некој по која рута се вози за градска !!! Се тргнува од Зоолошка .....
Шкембар ,седииии мирен ...Знам шо мајтапџиии стеНема рута. Тие ти кажват кај да возиш. Барем кај нас така е, за вас во „метрополата“ незнам
Абе озбилен сум, тие ти кажват дури возиш кај да вртиш шо да вртиш. Ти велам, во Битола е така, би требало и Скопје да е така.Шкембар ,седииии мирен ...Знам шо мајтапџиии сте
Зависи од каде тргаш... Ако полагаш во Центар ке те возат по Илинденска, бул. Св.Климент, Партизанска,Рузвелтова, уличките во Дебар маало и кај машински, Гоце Делчев мостот,Кале,Капиштец... нема стандард рута кај им текне од ова што ти набројав.абе знае некој по која рута се вози за градска !!! Се тргнува од Зоолошка .....
Најголема дозволена должина на патнички автомобил кој влече приколка за домување изнесува до:
a)6 метри
b)12 метри
v)15 метри
Најголема дозволена должина на патничко возило изнесува:
a)4 метри
b)6 метри
v)8 метри
15 метри и 6 метри .......
бПробни таблички за возилата, издава:
a)Министерство за транспорт и врски
b)Агенцијата за државни патишта
v)Министерство за внатрешни работи
Одобрение за спортски и други приредби на пат, издава:
b)Министерство за внатрешни работи
v)надлежен орган во локална самоуправа
Пробни таблички за возилата, издава:
b)Агенцијата за државни патишта
v)Министерство за внатрешни работи
Одобрение за спортски и други приредби на пат, издава:
b)Министерство за внатрешни работи
v)надлежен орган во локална самоуправа
б
в (ова мислам дека е под в)
Сега во четвртокот полагав...zafrknato e ucis od testovite i koga ke otides da polagas sosema drugi sliki ima i odma kese zbunis toa sto go znaes kego zgresis znaci njadobro e dase kupi knigata i dase ucat pravilata i znacite posto vo knigata ima mnogu poveke znaci od flaerot sto go davaat
znci ucenje od knigata i od testovite posto pajgaat mal del od raskrsnicite i pogolem del od suvite prasanja
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 17:58 ---
dali nekoj polagal sega brzo edno dete mi rece imalo nekoe prasanje so kuce i dete koe go drzelo posto vo knigata go nemat pa dami kaze nekoj koj e tocniot odgovor vo slucaj da mi se padne toa prasanje
samo gi menuvaat nese istite ti posakuvam srejka utre pa pisi sto ke napravisДај кажете некој од новиве прашања ако знајте Јас утре полагам