Возачки испит ќе се полага електронски

Член од
23 јануари 2013
Мислења
58
Поени од реакции
7
ubavo razmisli pred da odgovoris keja vidis slikata i go znaes odgovorot i ke go stikliras prviot odgovor ako e toj a gi menuvaat prasanjata ako ti kako sto si ucel tocniot odgovor na prasajneto e primer pod a tie koga ke odis da polagas kego postavat tocniot odgovor pd b ili pod v taka da ubavo otvori oci imas 1cas vreme za resavanje

AndrejGagale

Феномен
Член од
1 февруари 2010
Мислења
26
Поени од реакции
4
Ви благодарам уште еднаш за тоа што ми помогнавте. Иначе да положив со 0 негативни...не било страшно :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ви благодарам уште еднаш за тоа што ми помогнавте. Иначе да положив со 0 негативни...не било страшно :)
Со среќа градска (богами ќе ти треба среќа)

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Абе озбилен сум, тие ти кажват дури возиш кај да вртиш шо да вртиш. Ти велам, во Битола е така, би требало и Скопје да е така.
Зависи , имаш 2 начина . 1 Женските со шамија на глава прават едно кругче во должина од 2-3 километра и се враќаат со возачка , нешто слично и со тие со молерската капа на глава.
2.Нас не вртат низ уличките кај што има највеке гужва во градот пр.Ленинова и слични и во случај да извозиш без грешка , ке те однесат на некои места каде што МОРА да згрешиш(има неколку) за да те бутнат :)

AndrejGagale

Феномен
Член од
1 февруари 2010
Мислења
26
Поени од реакции
4
Немам проблем за градска, ова беше тешкото, фала ви уште еднаш. :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Зависи , имаш 2 начина . 1 Женските со шамија на глава прават едно кругче во должина од 2-3 километра и се враќаат со возачка , нешто слично и со тие со молерската капа на глава.
2.Нас не вртат низ уличките кај што има највеке гужва во градот пр.Ленинова и слични и во случај да извозиш без грешка , ке те однесат на некои места каде што МОРА да згрешиш(има неколку) за да те бутнат :)
Јас ко полагав т.е. пред да полагам праев муабет со еден друг пред мене шо требаше да полага и го прашав дали има некој пријател, ми рече дека немал никој најдено и сигурно ќе паднел и педерчето положи на прв пат. Влегвам јас после него в кола и почнаја комисијата да си прат муабет „На ова детето татко му ми има ова праено ми има она праено и греота ќе беше да го падневме“, а јас нурнав тогаш :oops:
И така си положив на трет пат и сега можат да ми се фатат ! :icon_mrgr:

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Јас ко полагав т.е. пред да полагам праев муабет со еден друг пред мене шо требаше да полага и го прашав дали има некој пријател, ми рече дека немал никој најдено и сигурно ќе паднел и педерчето положи на прв пат. Влегвам јас после него в кола и почнаја комисијата да си прат муабет „На ова детето татко му ми има ова праено ми има она праено и греота ќе беше да го падневме“, а јас нурнав тогаш :oops:
И така си положив на трет пат и сега можат да ми се фатат ! :icon_mrgr:
И мене ме бутаа без врска ама ако тоа им е работа мора и они некако пари да праат , а тоа што зимаат под рака во аптека да го потрошат се до динар

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Novite da ne znaete kade da gi najdam, se najavilo deka denes ili utre ke iskocat? :(

Член од
23 јануари 2013
Мислења
58
Поени од реакции
7
Novite da ne znaete kade da gi najdam, se najavilo deka denes ili utre ke iskocat? :(
testovite gi imas na mvr.gov.mk mozes da resavas demo a moze da gi pobaras od instruktorot sto te obucuval moj sovet e da si ja kupis knigata i od nea da ucis posto testovite neti vrsat rabota mnogu vo knigata imas mnogu poveke znaci za razlika od flaerot sto go davaat avto skolite

Kajgana Shop

На врв Bottom