Вонземјани полнат гориво на сонцето?!

• Креатор на темата Креатор на темата бутЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Ако видеото не е манипулирано незнам зошто толку потсмев на оваа тема? Не дека се вонземјани во прашање туку самата појава е малце чудна.
Луѓето денес користат гориво од земјата (нафта) НО и од сонцето (сончеви колектори) негледам зошто некоја понапредна цивилизација да не го користи сонцето дирекно како извор на енргија. Во секој случај интересно видео кое треба малце барем да не замисли, да не земаме се на шала

Oh yah.

Ај помислете... цивилизација која е "невидлива" за нас на земјата и за која натегаме дали постои или не постои... онака лежерно се полни на сонцето...

Не сум некој експерт или слично, ама колку што знам јас сончевите експлозии никогаш не се толку постојани. Линијата ( или како сакате наречете ја ) на видеото трае подолг временски период, додека експлозиите на сонцето траат само неколку секунди...

овој па овој :facepalm:
како можат ноќе да идат бре ? ништо нема да се гледа и ќе го промашат сонцето !

Немој да ми кажеш дека ме сфати сериозно?:tapp:
Не го знаеш изгледа ти вицот со сонцето во кое едниот вика, ќе идеме навечер.
Ама ајде, секој различно сфаќа.....

Немој да ми кажеш дека ме сфати сериозно?:tapp:
Не го знаеш изгледа ти вицот со сонцето во кое едниот вика, ќе идеме навечер.
Ама ајде, секој различно сфаќа.....
треба фонт за сарказам итно да воведат :ROFLMAO: ај прочитај го мојот пост уште еднаш :)

треба фонт за сарказам итно да воведат :ROFLMAO: ај прочитај го мојот пост уште еднаш :)

Смајлито горе не ми личеше според ова што викаш, сарказам.
Ама и тоа шо викаш.

Овие којзнае колку време вака без да ги забележиме си полнеле гориво од Сонцето. Ааа мора еден пумпаш да се стави таму, овие ванземаљците без контрола се.

АБе Боки 13 на одмор бил на Сонцето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom