Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Дури 4 видови на вонземјани се меѓу нас

Пол Хелјер, некогашниот канадски министер за одбрана, кој и служеше на својата држава од таа позиција за време на 60-тите години, повторно излезе во јавноста и изнесе неколку тврдења кои би ги интересирале сите заинтересирани за уфологија.
За време на получасовниот разговор со новинарката на "Russia Today", Хелјер изјави дека најмалку четири видови на вонземјани веќе илјадници години ја посетуваат Земјата, но дека некои изгледаат толку многу слично како луѓето, што не би ја забележале разликата на улица.
Тој повтори дека некои од видовите веќе соработуваат со владите на одредени држави, како и дека многу од она што го користиме денес е тоа на што не научиле тие (микорчипови, лед светла, панцири...).
Зборувајќи за видовите, тој изјави дека поголемиот дел од нив се добронамерни и дека секогаш сакаат да му помогнат на човештвото, но дека постојат и видови чии намери за сега се непознати.
"Вонземјаните прифаќаат дека ова е наша планета и дека имаме право да управуваме со неа онака како што сакаме, меѓутоа загрижени се за начинот на кој се однесуваме кон Земјата. На пример, тоа што ја загадуваме и што толку вложуваме во воената технологија наместо да ги храниме сиромашните и да се грижиме за болните", вели тој.
"Како и да е, повеќе пати не предупредија дека треба да почнеме да се менуваме, а тие се желни да ни помогнат околу тоа ако сме согласни, ако тоа го побараме самите", изјави Хелјер меѓу другото.
Извор: http://zazabava.com/duri-4-vidovi-na-vonzemjani-se-megju-nas

Имам пишувано во оваа тема за мојата случка пред некаде 5-6 години која ме натера до ден денес да се интересирам за вакви работи и да изгледам стотици документарци. За тие што ме немаат прочитано во кратки црти оваа е случката: Огромно летало во облик на тријаголник, не испушташе НИКАКВИ звуци, а беше ниско, се движеше бавно. Тоа е во кратки црти е сеа интересното е јас како дете и незапознат со овие појави одма дома на Google пишав triangle ufo и ми излегоа премногу слики и снимки слични на тоа што јас го видов и бев премногу изненаден дека тријаголните UFOa се многу чести низ светот !
Иначе, причината што постирам пак во групава е да ставам видео на кое налетав и е ново, а е премногу слично на тоа што јас го видов само што кај мене беше уште поголемо, пониско и речиси можев да го видам до детаљи.

Лажно е видеово искрено,ја гледаш,забележуваш правата вертикална линија при крај кога демек брзо полетува,таа линија се вика графичка линија која е обично графички генерирана од компјутер да постави лажна позадина од реалната .... лажно видео направено од компјутер .... не викам за дебелата хоризонтална линија која ја остава како трага :))) побарај computer graphical straight line :D

Абе видеово можи е лажно ама јас го ставив само за пример пошто јас слично на ова видов само што беше многу поголемо и подетално.
Еве уште едно сликче отприлика, на гугл ги најдов сликиве.
images

Mене ме интересира повеќе за она старчето шо е поранешен министер за осбрана на Канада. Јавно кажа дека постојат ЕТ. Има некој повеќе инфо за оваа негова изјава или му летнало чавчето од старост ? Не е мала работа министер за одбрана да признае дека постојат ЕТ и дека се движат меѓу нас.

Епа кога не сте во тек со настаните нема да знаете, чекате на некоја национална телевизија да објави и да се знае ама за жал така функционира целиот свет, а министеров го имаше на милиони интервјуа и конференции пред 10 месеци и порано, а не само кога излезе на национална ТВ.

Да, ама колу е веродостојно ова шо он го кажува. Дали е ок со психата , тоа питам ,дали има инфо за тоа.

Veruvam vo vozemjanci. Ama ne mi e jasno sto im pravat na lugeto koga ke gi zemat? E aj neka me zemat mene ni vozemjanci ni letalo ke ostane ke gi ispoubijam site. Ke im dadam jas na niv ubavo. YOU ARE IN MY WORLD BITCHES

Damn nigga !! Thats what Im talkin about !! U shoot their green asses !!

http://newsfeed.time.com/2014/01/08/ufo-causes-german-airport-to-divert-flights/

A police helicopter was sent off in pursuit, but was unable to track down the UFO. A Bremen police spokesman told the Local,“We still don’t know what it was, but it was there.” The hunt for the UFO is still on as officers investigate the case on grounds of unauthorized intrusion into controlled air space. Possible explanations include that it was a drone, a balloon-like aircraft or aliens attempting to turn Earth into a breeding colony. (y)

Колку што знам по филмовите земаат само крави. :вонзем:

Колку што знам по филмовите земаат само крави. :вонзем:

Pa na film e samo toa. A vo realnost i luge zimaat. Samo ne mi e jasno koga nekoj covek ke go zemat sto ne gi istepuva vozemjancite eden dobar kick-box da im dade...Ili pak da im pusti MEGAMIX muzika od Dragan Vucic, Vlatko Stefanovski, Martin Vucic i najgolemata zvezda na balkanot i poshiroko vo svetot...LADIES AND GENTALMENTS J GIVE ONE AND ONLY...BOKI 13 AND FIFI...LETS MAKE SOME NOISEEEEEEE........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom