Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
A ovie??? :
sv_1.jpg
Е тие де... веројатно по модел на германските... т.е таму кај што германците прекинале па после под американска палка продолжиле... така :) ?

I pod Ruska...i do den denesen...site samo prepevaat Germanski pesni... :)
Duri i Space Shuttle e plagijat ...:)
Sang1.jpg

sanger america bomber

Не мора да значи оти е било Нло сепак можни се вакви работи...

I pod Ruska...i do den denesen...site samo prepevaat Germanski pesni... :)
Duri i Space Shuttle e plagijat ...:)
Sang1.jpg

sanger america bomber
Крадат... можат, имаат од каде... а оваа сликава ако е оригинал дизајн, наебале, левото крило е пократко :)

можеби не сме сами во вселенава ама не ми е јасно зш сите слики или клипови на кој сто има нло се матни...

верувам во НЛО и такви ствари али не и во клипчинава, како така во воздухов се е темно (околу објектов скрозз ) и оп фаќаат летачка чинија во кадар (поготово за второто клипче, на него нема светли точки ), па на таа далечина на која претпоставуваат дека била чинијата и парчиште метал да поставиш нема да се регистрира ако не дава некаква светлина​

:helou:Vaka jas mislam deka ne sme sami:nesum:...ili pak mozebi bilo nesto drugo ne mora da zna4i lete4ka 4inija ili NLO...Jas nemama videno vonzemjanin a odana na vesti koa gledav kazuvaa deka nekoe NLO ja sobralo nekoja zena pa sto znam ozebi vonzemjani ne sledat?? :tapp:

Дечки ова е направено на Фотошоп..!!!На оваа слика е дење но НЛО-то мора да има барем малку светлина...!!! Во Англија има случаи со НЛО но овој дефинитивно е лажен :toe:

5d0341577eb4fcdeeeb0229c23e33205_full.jpg

А ОВа?????????????:uvo:

Во Македонија има едно летало такво во облик на конус , многу брзо оди и шета нис цела македонија.Во Струмица го имам видено и тоа вечерно време , застана над мене и пушти многу јака светлина накај мене и одлета многу брзо зад планината Беласица.Во Крива Паланка на некој старец секој ден над неговата куќа летало и секоја вечер по една овца му снемувало!

а во 1600 година во Пакистан слегнале вонземјани и се уништиле !

Во Македонија има едно летало такво во облик на конус , многу брзо оди и шета нис цела македонија.Во Струмица го имам видено и тоа вечерно време , застана над мене и пушти многу јака светлина накај мене и одлета многу брзо зад планината Беласица.

Кај мене се паркира батето:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom