Војната во Косово

• Креатор на темата Креатор на темата праведен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е како да не свадба, цитирам.
Добро сеа, за какво дело е осуден на 2 години затвор? Ако е осуден за убиство тогаш, тој како може да биде осудуван на 2 години? Ако не е осудуван за убиство зошто не е осудуван? Значи друг некој прави фалсификат, не јас. А од друга страна е пуштен да се брани на слобода.
Ајде сега гитла, не лажи.
Нека ди биде ама не е така, убиство со самоодбрана се рачуна и ако на некој друг животот му е загрозен ( прочитај го малце кривичниот закон имаш милион примери ), јас искрено не би го осудил бидејќи било во самоодбрана, впатем муабетот не беше и како и што, туку односот на Албанците во некое општество поточно нивната цивилизираност, а тоа новинарите шо си пишувале две години осуден, три и пол но не било правосилно, не е така, ти кажав како е бидејки добро го знам случајот како и милион други како на пример и овој

Нека ди биде ама не е така, убиство со самоодбрана се рачуна и ако на некој друг животот му е загрозен ( прочитај го малце кривичниот закон имаш милион примери ), јас искрено не би го осудил бидејќи било во самоодбрана, впатем муабетот не беше и како и што, туку односот на Албанците во некое општество поточно нивната цивилизираност, а тоа новинарите шо си пишувале две години осуден, три и пол но не било правосилно, не е така, ти кажав како е бидејки добро го знам случајот како и милион други како на пример и овој

Што е проблемот со тебе, зарем до толку си глуп, што уште сакаш со главата у зид да удираш. Зарем уште не свати дека си грешка?

Досега и едно детиште ке сватеше дека судот направил огромна грешка, а вооедно знаејќи дека ова работа нема да остане само на толку, постапил спротивно, и потикнал друго убиство. Кривичниот закон го имам дома, а да ти кажам право и на факултет сум имал дел од предавањата за овој кривичен законик, така да никогаш самоодбрана не може да биде ако на некој друг му е загрозен животот, а патем зошто се нарекува самоодбрана? Знаеш и ти самиот дека во овој случај немаме самоодбрана во никој случај затоа што на никого не му бил загрозен животот, а и никој од нив не извадил ладно или огнено оружје да се заканува, да пука или слч, што противникот на овој случај бранко да има повод да пука ко самоодбрана.

Ако и сега нема да сватиш дека си грешка немам што да ти правам, само да ти сугерирам да поработиш на самиот себеси.

hahahhhahhah de4ki neznam so sakate da dokazete jas sum snov mozebi i ne sum vo tek so nastanite no nemozete Kosovo da go sporeduvate so Makedonija bidejki razlikata e ogromna po4nuvajki od ekonomijata pa do celovitosta na drzavata eve vi eden opst primer : Makedonija e suverena i nezavisna drzava ,A dodeka kosovo e protektorat pod kontrola na NATO

--- надополнето ---

nov*

Што е проблемот со тебе, зарем до толку си глуп, што уште сакаш со главата у зид да удираш. Зарем уште не свати дека си грешка?

Досега и едно детиште ке сватеше дека судот направил огромна грешка, а вооедно знаејќи дека ова работа нема да остане само на толку, постапил спротивно, и потикнал друго убиство. Кривичниот закон го имам дома, а да ти кажам право и на факултет сум имал дел од предавањата за овој кривичен законик, така да никогаш самоодбрана не може да биде ако на некој друг му е загрозен животот, а патем зошто се нарекува самоодбрана? Знаеш и ти самиот дека во овој случај немаме самоодбрана во никој случај затоа што на никого не му бил загрозен животот, а и никој од нив не извадил ладно или огнено оружје да се заканува, да пука или слч, што противникот на овој случај бранко да има повод да пука ко самоодбрана.

Ако и сега нема да сватиш дека си грешка немам што да ти правам, само да ти сугерирам да поработиш на самиот себеси.

Аха, ќе разбери, ќе разбери... Имај време, куцај, докажувај му на овој... ;)

20467_1268810880000_1221688280_30786332_6062018_n.jpg

Според тебе, судот направил грешка, па убиците на Бранко Илиевски ги пуштил бидејки прет тоа згрешил во вид на компензација што згрешил - која ПАТЕТТИКА, вака кога ве чита дури може човек да ви поверува... море иди паси љопа кој те пуштил тебе на факултет да идеш, после ке станеш некој џандарче ( од мешаните ) па ќе ни бараш дозвола за снимање :pos2:. Јас еден пример ти кажав, а вакви има милион.

За едно 2-3 години, здравје Боже, ич ќе нема. Има да ги протераме свите.
Со вакви изјави и Милошевиќ се дичеше и ги бодреше Србите, ама го снајде што го снајде, пази и тебе заедно со Косово да не ве снајде истото.

Нема да ги протерате , сами ќе си отидат. Ќе сфатат со дивјаци нема разбирање.

Да, ќе испаднат на крај цивилизирани. Поштуем!

--- надополнето ---

Со вакви изјави и Милошевиќ се дичеше и ги бодреше Србите, ама го снајде што го снајде, пази и тебе заедно со Косово да не ве снајде истото.

Рофт Шќиприја е MADHE. ;)

За едно 2-3 години, здравје Боже, ич ќе нема. Има да ги протераме свите.

Abe zdravje boze i nie ke gi isterame site sipci od Makedonija za edno 2-3 godini :S

--- надополнето ---

P.S-koga nie ke gi isterame vie naste gaoli(sipci) od Makedonija togas i vie srbistata od Kosovo ke gi isterate pa da si siveeme na raatt hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

--- надополнето ---

Ustvari da bidam realen na mene najveke mi godi u Makedonija da nema sipci a na kosovo da ima srbi i da bide pod komanda na Srbija posto samo taka ke ima ve4en mir vo Makedonija
P.S-srbite ke ja kontrolirad dobro granicata nema da prebeguvat teroristi a ne kako so toa go pravat KFOR sea i pustat po 50 po 100 sekoj mesec i zatoa se kaj nas incidenti :)

--- надополнето ---

I4 ne se soglasuvam so go prizname kosovo srbite kolku tolku imaat nekoja po4it kon nas makedoncite a za sipcite sme samo kauri :(

Abe zdravje boze i nie ke gi isterame site sipci od Makedonija za edno 2-3 godini :S

--- надополнето ---

P.S-koga nie ke gi isterame vie naste gaoli(sipci) od Makedonija togas i vie srbistata od Kosovo ke gi isterate pa da si siveeme na raatt hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

--- надополнето ---

Ustvari da bidam realen na mene najveke mi godi u Makedonija da nema sipci a na kosovo da ima srbi i da bide pod komanda na Srbija posto samo taka ke ima ve4en mir vo Makedonija
P.S-srbite ke ja kontrolirad dobro granicata nema da prebeguvat teroristi a ne kako so toa go pravat KFOR sea i pustat po 50 po 100 sekoj mesec i zatoa se kaj nas incidenti :)

--- надополнето ---

I4 ne se soglasuvam so go prizname kosovo srbite kolku tolku imaat nekoja po4it kon nas makedoncite a za sipcite sme samo kauri :(

Е ајде де почнете, ајде, не само на форум. Од сега, ОП, фатете, и град по град, еден по еден, куќа по куќа, грло по грло и ослободетесе од Шипците (АКО МОЖИТЕ). ;)

Баш ме интересира епилогот од тоа.

Pa sekako...ne znaes? Picasso = Slobodan Milosevik vo pokasna forma...:pos2:
Patriot izigruva...

--- надополнето ---

Е ајде де почнете, ајде, не само на форум. Од сега, ОП, фатете, и град по град, еден по еден, куќа по куќа, грло по грло и ослободетесе од Шипците (АКО МОЖИТЕ). ;)

Баш ме интересира епилогот од тоа.

Ako napravite nesto slicno na 2001,toa scenario ne vi bega...kako ke si postelis taka ke si legnis...

Pa sekako...ne znaes? Picasso = Slobodan Milosevik vo pokasna forma...:pos2:

--- надополнето ---

Ako napravite nesto slicno na 2001,toa scenario ne vi bega...kako ke si postelis taka ke si legnis...

Не, ја не им давам држава. Моите методи се поинакви! За вас сељачаната, само културно, само културно.

--- надополнето ---

Еве бе, шо сакаме прајме, знамиња, имиња, устави, Илириди, се шо сакаме прајме. Ајде сега фатете и избркајтене од нашите вековни огништа. Ајде! Јајте лајна од 1990 година за то. Пробајте, до сега ние пробавме вас да ве исклукаме, и на крај ве исклукавме. Ајде сега вие. Вас ви е редот.

Toa Ilirida e fejk...nesto lazno proizlezeno od golemo Albanskiot (shkiptarski) nacionalizam...Fakt e deka ne ste Iliri...ako bevte jazikot nemase da vi bidi satem,tuku kentum :)
Lugeto knigi pisuvaat za toa,samo kaj vas rabotata e sto toa e premnogu uveliceno od strani zedni za vlast i prevzemanje na teritorii,koi nikogas ne bile Albanski...

Sekoj razgovor okolu ovaa problematika,ke povtoram,e sveden na Albanci-inaetcii: ''Leta magareto,leta''...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom