Војната во Косово

• Креатор на темата Креатор на темата праведен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Toa Ilirida e fejk...nesto lazno proizlezeno od golemo Albanskiot (shkiptarski) nacionalizam...Fakt e deka ne ste Iliri...ako bevte jazikot nemase da vi bidi satem,tuku kentum :)
Lugeto knigi pisuvaat za toa,samo kaj vas rabotata e sto toa e premnogu uveliceno od strani zedni za vlast i prevzemanje na teritorii,koi nikogas ne bile Albanski...

Да де, ела спречиме да го правам тоа! Ела! Избркај ме од "твојата" држава!

Е ајде де почнете, ајде, не само на форум. Од сега, ОП, фатете, и град по град, еден по еден, куќа по куќа, грло по грло и ослободетесе од Шипците (АКО МОЖИТЕ). ;)

Баш ме интересира епилогот од тоа.

Abe opasni ste via be od vas bolji nema SIPCI so mislite deka ako sakame nemozame abe za atrot na balkanot i za negoviot mir ja smiruvame situacijata ina4e so 30 000 vojska i so mala pomos na lokalnoto makedonsko naselenie toa brzo ke se sredi(moze vo momentot i nemame tolkava ama za toa iame 60 000 rezervisti).

P.S- jas ne sum da se isteraat site 500 000 albanci lojalnite i postenite koi sto ziveat 100-200 godini neka si ostanat ama toa ne vazi i za teroristite koj sto vo brojka od 100 000 - 200 000 pred 11 godini vo 1999 namesto da ostanat na kratko dodeka da pomine krizata vo kosovo tie si ostanaa tuka.Tie ne ni trebaat ina4e ne sum rekol deka sum da napraeme etni4ko 4istenje............................................ pozzz do site makedonci

Абе сите истерајтене, ако можите секако. И секако, продолжувате насекаде да ја насочувате темата накај Македонија, секако оти ве боли за вашите браќа Срби, кој што ве поделија. ОК, треба уште еднаш да ве поделат, да ви дојде умот. Ќе ве поделат, почекајте па ќе видите.

Epa , neli e taka taka e i ja mislam deka bi trebalo site da se soglasuvame so toa najmalku 100 000 a najveke do 200 000 ili 250 000 od albancite se kosovari koi sto trebase da ostanat najveke 3 do 4 meseci vo Makedonija dodeka da se stabilizira sostojbata na kosovo vo 1999 a tie si ostanaa tuka i aber nemaat i den denes za vrakanje nazad i posle mnogu se kotat abe ne se kotat i od egejska makedonija da dojdat pola milion makedonci i nie ke se kotime mnogu :)

Абе сите истерајтене, ако можите секако. И секако, продолжувате насекаде да ја насочувате темата накај Македонија, секако оти ве боли за вашите браќа Срби, кој што ве поделија. ОК, треба уште еднаш да ве поделат, да ви дојде умот. Ќе ве поделат, почекајте па ќе видите.

Jas ne sum site Albanci da se isteraat posto kako i kaj sekoja nacionalnost ima i ''dobri'' i ''losi'' Albanci...Tie sto dosle od Kosovo neka se vratat vo Kosovo,drugite neka ostanat,pod uslov da ne poddrzuvaat nasilstvo i terorizam...

Ajde molim ti se ne tresi zeleni kogo i sto podelija srbite doiskazi se de ne pisuvaj na ise4oci :(

Никој не ви брани да се котите, пак на крај и ова нема врска со Војната во Косово.

Jas ne sum site Albanci da se isteraat posto kako i kaj sekoja nacionalnost ima i ''dobri'' i ''losi'' Albanci...Tie sto dosle od Kosovo neka se vratat vo Kosovo,drugite neka ostanat,pod uslov da ne poddrzuvaat nasilstvo i terorizam...

Ete Chris toe e toa go zboram celo vreme jas toa i molo mi e sto me svakas :)

--- надополнето ---

milo*

--- надополнето ---

So toa ja mislam deka od 25 % ke se namalat na 15 % da re4eme eve :)

Se nametnuva prasanjeto,dali Kosovskite Albanci ''ne cenat nas'' koga im ponudivme pribeziste vo tekot na Kosovskata vojna?Nikoj nemam slusnato da se proiznese za ova prasanje...Dali cenat i dali pamtat deka Makedonija gi ''pribra'',dodeka bea ostaveni na milost i nemilost od strana na NATO...

Ja mislam deka ne ne cenat duri i vojna ni nametnaa

--- надополнето ---

2001 so bese

+ palenje na Makedonski znaminja proslata godina...(od nasa strana nitu Albanski nitu ''Kosovski'' znaminja ne se nikogas zapaleni)...

Ako ova sto go diskutirame e tocno,togas Kosovskite Albanci se neblagodarni,,,zalosno ama vistinito...

Чисто информативно, во 2001 загинаа повеќе Албанци од Косово отколку од Македонија, тоа е неминовен факт. Е сега прашањето е со кого војуваше Македонија?

Ама да знаеш колку ме боли ку.от за тие срби, само ти ги направи косоварите изнапатени невини души кои биле под ропство

Ама да знаеш колку ме боли ку.от за тие срби, само ти ги направи косоварите изнапатени невини души кои биле под ропство

Па и биле од 10 век па до Турците Арнаути чувале кози и овци на Србите.
Што да правиш...така било и сега се светат.

Ама овчар секогаш овчар...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom