Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
едно поздравче до косоварите... од господинот Милорад Улемек -Легија
Овој?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
едно поздравче до косоварите... од господинот Милорад Улемек -Легија
Овој?
![]()
Abe kulturno makedonce znaci so detska drzava si imavme rabota takahahahahahah abe smotan 1 uspeavte da zarobite i posle vojnata ARM si go zemaa i istiot go unistija bidejki T-55 se samo za vo muzej veke
momentalno iame samo 31 T-72/A a 1 e na popravka,no imam slusano deka imale namera da kupuvaat drugi po sofisticirani
Smo*an sipac![]()
Кога ке победат радикалите во Србија Учемек ке излезе од затвор и не само тоа туку и ке биде почесен граѓанин на Србија,тоа го рекол Шешељ. Пред неколку месеци му пронајдоа пиштол во ќелиаата а плаќа неколку милиони кој ке го извлече, верувај ми нема да ја одлежи казната.
Кога ке победат радикалите во Србија Учемек ке излезе од затвор и не само тоа туку и ке биде почесен граѓанин на Србија,тоа го рекол Шешељ. Пред неколку месеци му пронајдоа пиштол во ќелиаата а плаќа неколку милиони кој ке го извлече, верувај ми нема да ја одлежи казната.
:pos2::pos2::pos2:Abe ovoj sto spie u WC li.едно поздравче до косоварите... од господинот Милорад Улемек -Легија
А ти мислиш дека радикалите ќе дојдат на власт?! Не зезај! Србија ако сака да напредува треба да го избере оној Чедо Јовановиќ мислам сека се вика, еден млад политичар, не знам од која пратија е, ама паметен дечко!
Овој ко ќе поведи на избори:
![]()
Ќе го ослободи овој од затвор !!:
![]()
:pos2::pos2::pos2:Abe ovoj sto spie u WC li.![]()
На Македонија не и треба Љупчо Ѓорѓиевски да оди напред?
Не и треба! На Македонија ќе и трегне супер ако некои луѓе кои сега си играат политика се тргнат на страна![]()
Епа да бидеме задовлни и јас и ти ,најдобро би било Чедомир Јовановиќ да дојде да ја води Македонија и да ја остави Србија да "тоне без него".
Abe kulturno makedonce znaci so detska drzava si imavme rabota taka.
Ааааах не, не, не си ме сфатил. Зборував за Србија. Искрено на Македонија и треба далеку посилен човек да ја води! Ееееј и доста ми е за Србија и Косово хах не ми се интересни. Македонија и само Македонија е мојот интерес!