Војната во Косово

• Креатор на темата Креатор на темата праведен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
едно поздравче до косоварите... од господинот Милорад Улемек -Легија

Овој?

516648893_031e4ddce8.jpg

Кога ке победат радикалите во Србија Учемек ке излезе од затвор и не само тоа туку и ке биде почесен граѓанин на Србија,тоа го рекол Шешељ. Пред неколку месеци му пронајдоа пиштол во ќелиаата а плаќа неколку милиони кој ке го извлече, верувај ми нема да ја одлежи казната.

hahahahahah abe smotan 1 uspeavte da zarobite i posle vojnata ARM si go zemaa i istiot go unistija bidejki T-55 se samo za vo muzej veke
momentalno iame samo 31 T-72/A a 1 e na popravka,no imam slusano deka imale namera da kupuvaat drugi po sofisticirani :)
Smo*an sipac :)
Abe kulturno makedonce znaci so detska drzava si imavme rabota taka :tapp:.

Кога ке победат радикалите во Србија Учемек ке излезе од затвор и не само тоа туку и ке биде почесен граѓанин на Србија,тоа го рекол Шешељ. Пред неколку месеци му пронајдоа пиштол во ќелиаата а плаќа неколку милиони кој ке го извлече, верувај ми нема да ја одлежи казната.

А ти мислиш дека радикалите ќе дојдат на власт?! Не зезај! Србија ако сака да напредува треба да го избере оној Чедо Јовановиќ мислам сека се вика, еден млад политичар, не знам од која пратија е, ама паметен дечко!

Овој ко ќе победи на избори:

seselj_haag_afp_v.jpg

Ќе го ослободи овој од затвор !!:

516648893_031e4ddce8.jpg

А ти мислиш дека радикалите ќе дојдат на власт?! Не зезај! Србија ако сака да напредува треба да го избере оној Чедо Јовановиќ мислам сека се вика, еден млад политичар, не знам од која пратија е, ама паметен дечко!

На Македонија не и треба Љупчо Ѓорѓиевски да оди напред?

--- надополнето ---

Овој ко ќе поведи на избори:

seselj_haag_afp_v.jpg

Ќе го ослободи овој од затвор !!:

516648893_031e4ddce8.jpg

Ма и Николиќ да победи исто ке се случи.:smir:

Немора Шешељ да победи, туку неговата партија.

На Македонија не и треба Љупчо Ѓорѓиевски да оди напред?

Не и треба! На Македонија ќе и трегне супер ако некои луѓе кои сега си играат политика се тргнат на страна :toe:

Не и треба! На Македонија ќе и трегне супер ако некои луѓе кои сега си играат политика се тргнат на страна :toe:

Епа да бидеме задовлни и јас и ти ,најдобро би било Чедомир Јовановиќ да дојде да ја води Македонија и да ја остави Србија да "тоне без него".

Епа да бидеме задовлни и јас и ти ,најдобро би било Чедомир Јовановиќ да дојде да ја води Македонија и да ја остави Србија да "тоне без него".

Ааааах не, не, не си ме сфатил. Зборував за Србија. Искрено на Македонија и треба далеку посилен човек да ја води! Ееееј и доста ми е за Србија и Косово хах не ми се интересни. Македонија и само Македонија е мојот интерес!

Abe kulturno makedonce znaci so detska drzava si imavme rabota taka :tapp:.

ne svakas eve ke ti pojasnam od tenkovi imavme 32 T-72/A i 128 T-55.
Vo 2005 mislam deka bese ili 2006 ne e bitno T-55 gi unistija kako staro zelezo kako navodno bile zastareni i taka si ostanavme samo na 32 T-72/A od koi 1 ne e ispraven ete.

--- надополнето ---

za tebe zafrkancija li se 160 tenkovi pa ni Gruzija koja sto e 69700km2 i 5 500 000 ziteli nema volku Gruzija edvaj imase 128 kako primer :)

--- надополнето ---

Ali pazi Makedonija ima 25 713km i 2 100 000 ziteli gleas koja e razlikata nie so 160 sme kontrolirale pomala teritorija a tie so 128 pogolema:)

--- надополнето ---

Ama toa bese pred 9 godini a sea da ti kazam pravo i mene me vaka stra so vakvata politika sto ja vodat vojskata ja ukinaa, namesto da kupuvaat oprema i oruzje tie nistat i prodaavaat neznam stvarno neznam:(

--- надополнето ---

Ustavari toa ne e problem ako ima potreba i ako imame pari4ki sto e najbitno od prilika 70-80 T-90 ili 100-tina T-72/B dobro ke i dojdat na nasata mala armija :)

Ааааах не, не, не си ме сфатил. Зборував за Србија. Искрено на Македонија и треба далеку посилен човек да ја води! Ееееј и доста ми е за Србија и Косово хах не ми се интересни. Македонија и само Македонија е мојот интерес!

Излези си од темава ако ти е доста. Јас многу добро те сватив па само сакав да ти кажам дека тој српски Чедо е ист како овој македонски/бугарски Љупчо. Чедомир Јовановиќ е унгарец, хрват, албанец , но не и србин!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom