wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.784
- Поени од реакции
- 34.439
Te sakam B.
И јас те сакав Б. Или илузијата во која што те претворив. Јас знам дека со тек на време кога ќе евоцирам спомени со некој, некаде, постепено ќе те претставувам како курва. Не дека си, можеби поради тоа што беше првата за која не се познавав самиот. Fucking amateur hour онака. Но те сакав чисто, суво. Некогаш. Денес те видов, и дури не трепнав. Онака couldnt care less, дури среќен што си навидум среќна. Се извинувам што те уништив за други, кога секој следен ќе го споредуваш со колку сум те сакал слеш трудел или макар дебелината на мојот кур.. ништо нема да е доволно, можеби не сега, ама некогаш, ќе ти текне, кога стварите ќе се уозбилат. Несакав кога сакаше. Несакаше кога сакав. И во некое друго време.. џабе, прегоревме мала. Нека ти тече животот според планираното, да ги надминеш сите моментални амбиции и.. едноставно, биди среќна, слепо среќна макар. Youre the worst thing that happened to me но ми е ебено мило фор хапенинг. Чувај се.
----
So bi rekol Waltz, I'm sorry, I couldn't resist.You clean up nice.
А ти.. еве не, после точно месец. Дури стопена во моите раце овојпат пак се прашував дали те читам правилно како и прошлиот пат. What is up with that? Несигурност, дека би привлекол приберена и фина девојка? Пореметени вредности и очекувања имам девојче, за малце немаше да ми бидеш изборот вечерва, барав quickie with a sure thing, демек тоа ќе ме убеди дека све е fun and games и за ништо не вреди да се инвестираш себеси ама види, дојдов само да те видам, неочекувајќи ништо, знам дека паднав на тебе моментот кога напиша секс pun на англиски! Губам ориентација за време и простор, со саати можам и те читам, понекогаш одбивам да реплицирам чисто да не излезе дека секое ебено нешто ни е заедничко, интерес wise. Знам дека не е само флинг ова, по начинот на кој ме обзервираш, ме истражуваш со прстот, издишуваш.. I could really go again. Te чувствувам. Да издишуваме заедно.

Пуса!