Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Еј...незнам што да кажам
Прости ми другарко.
Врати се на старите патеки.
Биди она старата која што ја паметам.
Онаа силната,цврстата насмеаната девојка.
Онаа која не береше гајле за ништо.
сепак се уште имам малку надеж дека ке оздравеш.
Дека сепак ке ми простиш зошто ти си добра личност која знае и умее да простува секогаш без разлика на се,затоа што си искрена личност.
Права другарка во секоја смисла.
Не го заслужи тоа,ама не мислев тогаш.:kesa:
Пуста желба за одмазда,пуста желба да го вратам назад.
Срам ми е,се осекам глупаво,гадно.Како би те погледнала во очи кога ти ми помогна многу?не ме напушти кога ми завртија грб најблсиките...
А јас ти вратив на најлош можен начин.

Се каам...
Оздрави будалче.Плис:back:

знаеш..јас се трудам да се сменам кон подобро ама ми изгледа дека ти се менуваш..кон полошо....не знам дали само кон мене или...where's my angel now :(

Чувај ми ја Боже, ја ослободувам, и давам слобода максимално, под услов да не ја уништиш, да не ја видам променета на лошо.

мило мое девојче...

Шо видов у тебе ако знам да ме утепаш. Ама ми се пикаш кај шо не треба*, полека но сигурно, гад гадосан. Си играм со оган, кој ќе го гаси после пожарот не знам, ама и не сакам да знам, не сега кога си е таман и кога сум у могучности да ги остаам тие ствари за коа ќе биде прекасно да се решат.

*под кожа, перверзни едни.

и така нашите патишта конечно се разделија :( ...ако било пишано пак ке се спојат,ако не...

ке ме молиш бе будалооо! ама не простувам по втор пат!

Ах бре комунисти.. клети комунисти... зошто ја измисливте љубовта? ПЕРКЕЕЕ??? Таман почнав да зимам поголема плата.. ах брее клети комунисти.. перке.. перке мја мор..?

Ете, дојде и тој момент. Се случи после толку време, после толку драми и откажувања, комплицирани ситуации, милион солзи заминати у неповрат.
И, сеа што? Ништо. Дојде крајот, а уште немаше ни почеток.
Ништо, ама баш ништо не е сменето. Еве истата песна, ама.. сега баш и немам сила да продолжам понатаму, ама верувај како и до сега така и после ова ќе застанам на нозе.
Тешко ми е, не можам да објаснам колку, ама верувам во себе дека ќе соберам сила и ќе помине, ќе бидам добро, без разлика на тоа колку време ќе ми треба да се средам.
Си знам јас дека овој пат, поенот е кај мене. На крај и краева јас бев таа што го посакуваше тоа, ми се оствари најголемата желба. Со тебе се навикнав на се, и верувај не очекував ништо повеќе, знаев дека ќе го имам само моментот, го искористив максимално, знаејќи дека ќе ми биде вака одпосле, а и можеби вака е најдобро. Не знам.
За едно нешто ти спуштам капа, за тоа што рече дека не вредиш толку. Ти не вредиш, а јас глупа и покрај тој факт, бев упорна. Е ако, малце ми е сега ова што го чувствувам.
За понатаму.. не посакувам веќе ништо, ама баш ништо, само да бидам добро.
Ти, прави што сакаш, само гледај да прекинеш да се уништуваш себе и искрено, покрај се, ти посакувам само најдобро..
Официјално уште го немам кажано очигледното. Да, те сакам. :(
И сигурна сум дека после тебе нема да можам да почувствувам нешто вака слично за некој друг.
Сигурна сум затоа што имам и неуспешни обиди, нели..
Немам зборови веќе ништо да објаснувам.

Абе те сакам многу, дури срам ми е веќе :)

Овој дел :"Дома уште ми мириса на тебе" ме акна од земја, ама не ти кажав, за да не се занесуваш.

2010 тргна, а ја и ти сме на возот, и си ждригаме од прејаденост.
:back: Мио мој Мио!

Во врска со љубовта сакам да кажам дека сум алергичен на курви.

Fuck this. Те сакам и ми беше драго што беше покрај мене за време на овие поголеми вечери за социјализирање.
И злоупотребување алкохол.

И те сакам.

И ондак то.

Ааа.. емо срцето; <3

Еееејјјј добро е, се е убаво пак, надвор е променливо како и љубовта, но сепак не е толку важно што нема снег...Нејсе тоа, еве ја дочекавме и оваа 2010 год. каде што мислам дека ќе си посакаме љубов, среќа, здравје и успех за нас. Да има помалку моменти на инат и расправања (знам дека не можат да исчезнат скроз :)), но пред се да има разбирање и поддршка. Како и што доликува на едни нормални луѓе. Секогаш да е присутна љубовта...во секоја смисла. :back:

Дека... си патетичен! Опрај се малце со статусите на фб пфф ич не си ми интересен веќе, ич ич ич! (плачи):vozbud:

...дека си во право.И дека те разбирам во целост и сфаќам што сакаш да ми кажеш и пренесеш.И ок е тоа го почитувам.
Искрено не знам до кога вака би било и не ти кажувам ни ветувам ништо затоа што така и двајцата ќе се лажеме.Не можам да ти ветам ништо ...а премногу сакам, не можам...

Сметам дека за промена ти би можел да донесеш одлука земајќи го во предвид фактот колку сум неодлучна, без разлика каква и да е ...некако ќе се помирам
Во секој случај те сакам најпуно:pipi::back:

ти нормална си бе...едвај десет дена го знаеш и едвај 2 дена си со него а почна со форевер топици на мсн...не те знаев дека си до толку...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom