Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ljubav je cudna pjesma, svakog je zna pjevati a jel nitko ja nemoze zaboraviti. :smir:

Претерав знам... не барам да ми простиш, зашто не заслужувам... но го направив тоа од загриженост...

Само се надевам ќе се навратиме како што си беше нормално...

Најдраг....
Величествено е кога се судираат егоа со јачина на... не знам... Супер нова експлозија... И ништо не се случува,а љубовта трепери во воздухот, како свеќичка пред да ја дувнеш...Така кревко, така незаштитено, но знаеме. Си знаеме. Но кој прв да почне? Гордост и суета, какви глупави појави...
А, да...
Ти, будало, ме смееш. Многу. И прекрасен си.
Ах, далеку далеку...Како на небо.

I was made to love you
I was made to find you
I was made just for you
Made to adore you
I was made to love
And be loved by you

Love ya, miss ya, kiss ya :back:

2 дена се неаме видено... :nesum: Едвај чекам утре вечер да те видам, да те изгњавам, да те изнагушкам, да те изнабацуам, да наплатиме за овие 2 дена.. Едвај!!! Те сакам мило, секој момент се повеќе :back:

Нема секунда а да не мислам на тебе. Овие девет месеци се буквално магични за мене..од самиот почеток па се до сега се чувствувам како во некоја бајка, некако маѓепсана од тебе:pipi:
Секој поглед, секој допир, секој бакнеш, секоја прегратка не прави уште поблиски, прави се повеќе да те засакам. Сега сфаќам што мислеле со тоа `љубовта не знае за граници`..едноставно, нема што не би направила за тебе:wub:

честито 9 месеци сонценце, сигурна сум дека ќе дочекаме уште многу.
те сакам:back:

Ти реков дека немат да пишам во темава зш ако почнам да пишам ќе се заборам и не ќе имат место на кајганава за толкав пост, остај то дур го пишам ќе дојт лето и ќе те видам така да џабе сеа шо да се жалам дек ми фалиш и слично ама морав бар да напишам дека ТЕ САКАМ, меченце мое најубо. :love2:

Ми недостасуваш страшно сонце мое:cry: одвај чекам среда да дојде:back::back:

Не кажувај либе добра нооооќ,не оди дома рано тииииииии.. :nesum: :back:

Ми фалиш бе пааа... па знаеш ли од кога се немаме видено, знаеш ли? Две недели разделениии и осаменииии, зар некој може да те замениииии...:back:

...ама и ме нервираш по малце. т.с.:wub:

I just like to caaaaaaall you my bitch.

Ej, фала на прекрасниот ден слеш вечер. Жалам за околностите. :)
Te сакам. Јави се да ме разбудиш сабајле.
Ако спијам ке те сонувам за возврат. Веројатно 2-3 саати ке имам можност, ама ке преминам на главното во сонот.
Без предигра вечерва. Kiddin. Те мислам.

<3

сакам да кажам дека те сакам, и ако одлучиш повторно да бидеме заедно моите раце ќе бидат раширени за тебе.. :back::smir:

Бидејќи гледам дека пак почнаа да се забушава на темава, повторно мало потсетување. Обидете се на темава да бидете покреативни и пишувајте повеќе од една реченица. :smir:

ВАЖНО!

Од денес,темава поинаку ќе функционира.

- Прво сите постови кои содржат само смајлиња се и ќе бидат бришени.
- Второ приметив и доста оф - топици и сеири.Секое мислење кое ќе искажува љубов спрема саат,телефон и слично ќе биде бришено.Не мора да пишувате колку да напишете нешто.
- Трето,би ве замолила да бидете малце покреативни и постовите да не содржат само два збора. Сепак овој подфорум не е играчница и не треба да служи само за билдање постови.Исто така има членови кои имаат доста мислења на темава,но 95 посто од тие мислења се со содржината : Те сакам и ми фалиш.Не мора секој ден да пишувате те сакам.Барем потрудете се да бидете различни и креативни,а не постојано во секој пост постојано да се повторувате.

Благодарам на внимание.:pipi:

П.С. Не реплицирајте на постов.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom