Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
е да знаеш колку сакам да сум сега до тебе и да те гушнааам СИЛНООООО СИЛНОО НАЈСИЛНО:back::kesa:

На 15.11.2008 се реши да ми станеш девојка и тој ден ми е еден од најубавите денови и моменти во мојот живот.Може каснам некој саат ама оправдано е и самата знаеш.Не се многу ама сепак ми значат премногу на мене.Среќни два месеца правам со тебе заедно во врска љубави моја једина и нека ни се множат што повеќе.Знаеш дека ТЕ САКАМ и тоа не ми е проблем ни да го кажам и да го докажам.Од тебе само барам да ме сакаш искрено како што осеќам досега и ти ветувам цел свет ке ти го подарам.VOLIM TE VISHE NEGO JUCE AL MNOGO MANJE NEGO SUTRA :back:

Го бакнувам нежно твојот грб и сега можеш слободно да тргнеш по патот... А јас ќе го загушам секој обид да се раскаже приказната за мојата душа заробена во моментот кога ми прелета првата мисла за тебе, моментот кога за првпат ми го сврте грбот и си замина, моментот кога твоите тешки зборови ја побараа првата насолзена жртва од мене, моментот кога првпат ми ја тресна вратата пред нос, моментот од кој почна одбројувањето на едно ново време за мене - времето со тебе, а сега по тебе... Измешани, а сепак најпрекрасни фрагменти од денот...некогаш ме правеле ранлива и нежна, наредниот миг пресметлива ко ѓавол, со сиот темперамент кој јас го љубев кај тебе, а ти го хранеше кај мене...

Tе обожавам суштество едно, прекрасност моја, создавачу на тага при помислата на животот без макар најмал траг од тебе, те обожавам денес и вчера и утре, независно од личноста која ја претвораш од мене, без разлика на сите договори и преговори што ги правам со светот, а не ги исполнувам...

Најмил...си ветив пред Бога и себеси дека нема да ти кажам дека те сакам.... а сега, искористи ја и најмалата клетка која чувствува трепет за тебе, искористи се што знаеш дека чувствувам за тебе, пробај и потруди се да ме повредиш најмногу што можеш... ама не барај од мене да молчам...не можам... Те сакам...

Не е до толку поврзано со љубовта но сепак сакам тука да се искажам..

Ќе почнам со благодарам.Ти благодарам тебе.Ти ме спаси онаа ноќ од бездната во која за малку ќе пропаднев,ќе потонев.

Повторно како во старите времиња ти ми помагаш да си ја вратам силата..што ми е многу мило.Се надевам дека повторно и јас ќе ја имам таа можност да те дигнам кога ќе паднеш(иако несакам да се случи тоа).
Ти благодарам што секогаш си тука,се надевам ќе бидеш и понатака,зашто никој не го чува мојот грб толку добро како ти.
Да,ти.Ти ме знаеш најдобро.Го знаеме и двајцата тоа нели.Сепак,ретки се оние личности кои се толку слични на тебе што на моменти се чудиш како и зашто воопшто исто размислуваат како тебе.
Сакам да знаеш дека,како што ти си тука за мене,така и јас ќе бидам тука за тебе.Во билокој момент,билокое време.Веќе го знаеш тоа знам,но сепак,чуствувам потреба да го кажам.

Од многуте работи што ги научив од тебе,поважното е дека,не треба никогаш да се предадам,колку и да биде мачно и црно,секогаш треба да се борам,секогаш треба да бидам цврста до крај,без разлика колку луѓето или ситуацијата ме повредува и расцепува на парчиња.

Благодарам што ја врати силата во мене,благодарам што ми помагаш,благодарам што си тука.

:back:

п.с.фала ви,ве сакам од се' срце!:smir:(си знаат кои се:pipi:)

п.п.с.Што се однесува до тебе...
Се надевам ќе се видиме во подобри денови драг пријателу,се надевам некогаш ќе ја запознаеш вистинската Мартина.

Ah, kolku mi fali deckoto...ama ajde za den-dva ke se vidime i ke nadoknadime za ovoj minat mesec! Site sto imaat vrski na dalecina, me svakaat, pa makar taa dalecina bila i 150km.

Јао каква вечер! Најубав помин мило, уживав у секој момент! Му се заблагодарувам на Господ што те донесе тебе на мојот пат во одлично време. Те сакам мило, највеќе! Секој ден се повеќе... :back:

п.с Ауф бакнежот еј... :vozbud:

Сонце, те сакам повеќе од себеси и од душата која што ја имам.
Ако не бидеш добро, ако било што ти се случи, ќе престанам да постојам.

Ќе полудам од чекање ... :cry:

Малечка(обожаваше кога те викав така) [FONT=&quot]. Зар мораше баш нас ова да ни се случи? И покрај големата љубов што ја чувствувавме еден за друг ние сепак сме разделени:(.[/FONT] [FONT=&quot]Вистина е дека дури кога ќе загубиш некој сваќаш колку ти значел... А знаеш ли само колку ми недостигаш? [/FONT] [FONT=&quot]... Да знаеш само колку ми недостигаат твоите раце да ме галат.Сега ги читав твоите постови и гледам колку е била огромна љубовта кон мене.Знам дека сум крив за се ама те молам само едно ПРОСТИ МИ.Дај ми шанса да разговараме не ме одбегнувај повеке те молам .Знаев уште на почетокот дека сум изгубил злато, ама синоке сватив дека ти не си злато ти си дијамант кој вечно ке сјае.За тебе се ке сторам за тебе се зачленив и на форумот знам дека си тука и дека иако ме одбегнуваш тука ке ти кажам многу работи сакала -некела ке прочиташ нешто се надевам.Малечка ТЕ САКАМ:back::back: [/FONT]

Те молам прости ми што се дерам,што се понашам како идиот,но сите проблеми ме притискаат,извини што тебе ти се истурам веќе една недела.Те сакам повеќе од себе си,но во моментов ни сама не се поднесувам,незнам како ме трпиш и ти.Буквално се мразам,се ми е преку глава,несакам да те повредувам,те молам не ме слушај што зборувам,нервозата го прави тоа.
Проклет живот!Проклета да сум!

Среќна сум што си дојди и едвај чекам да дојде вечер да те видам, ТЕ САКАМММ :back:

Мило ми е што те имам во животов, мило ми е што те сонувам, мило ми е што знам како водиш љубов, мило ми е што знам како дишеш. Мило ми е што си ми мило.:back:

Te sakam paaa :pipi: :love3: Ama luta sum ti da znaes :nerv: Ama ke mi pomine kaj i da, kaj moze tebe da ti bidam luta paaa uffff ke te izedam bebe moe :love2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom