Не знам дали ќе ни успее по втор пат...премногу си далечна и ладна...не знам дали е до твојот заебан ПМС, ама нешто стварно не ми штима. Ќе те чекам, како и многу пати до сега, исходот наскоро ќе стане јасен, имаме ли иднина јас и ти, јас...сеуште верувам во нас...
Некои денови се чувствувам скршен во мене,но не признавам Понекогаш сакам едноставно да се скријам,затоа што ти ми недостасуваш Знаеш дека е тешко да се каже збогум кога ќе дојде до ова...
... Јбг, тоа е тоа. Ај пиши порака денеска, чекам веке 4 саата да расчистаме некои работи. Сеуште има шанси за нас (барем знам оти јас те сакам, а ти се заебаваш демек нема да ти било пријатно оти сме во иста паралелка во факинг школото). Ама, на кој говорам јас, кога не сакаш да слушаш... Плс, пиши ми вечерва.:cry:
My darling,you mean a lot to me,more that any words are suffice enough to explain...
Trying to decide what one thing I love about you the most is like trying to choose the best pebble on the beach.
I just wanna be with you,hold you tight,hug each other,and kiss away in the night...
ме уништи,само сакав да знам што толку ти згрешив за да ме уништиш,на крај барав 5 минути за само да те погледнам у очи,а ти ми го одзема и тоа што го чекав со месеци за на крај да ме направиш и будала.УМРИ
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.