Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
zivotot me stavi tolku nisko kako malku da bese toa sto te sakav pa uste te snema i se pojavi od nigde so dezurnoto zdravo kako ste so praite ko nisto da ne bilo so nas...sakam samo i ti da pocustvuvas vakva ljubov nevozvratena od niedna strana

Некои работи засекогаш ќе останат онакви какви што беа, длабоко во спомените... А тебе, секогаш ќе те чувам во најинтимниот дел од моево срце, со истите прекрасни, сини и заљубени очиња, и со ангелската, најслатка насмевка... Ти благодарам што постоеше за мене, малечка...

Убо да спиеш, те сакам.:back: Едвај чекам повторно да бидеме заедно вампир :pipi:

Тапа си у спунтови. Ама добро, тоа ради тремата... :icon_lol:
Се надевам шоферот безбедно те вратил дома :pos:
Лека ноќ... :back:

For fuck sake,i'm fucking sick of fucking psycho's and their fucking imagination and misinterpretation.

Fake nobrainers with no lives that try to disrupt our harmony with their selfish fucking anger and sense of betrayal.

Fuck it!
Fuck it!

It's only you,dear.In some strange way,it always was you.
Сите други само...послужија за работите да си дојдат на место.Безначајни кукли на конци во играта на Смислата.

Те сакам, Л.С.(Д) :)

...твојата изведба на Can't get you off my mind is more than perfect. :)
ЗнаеФ дека ќе ти се свиџа тоа таквото.
Фала ти за најпрекрасната вечер,ми требаше. Како се појави во вистински момент,тоа е мистерија.
And you...when you stop torturing me with your psychotic thoughts expressed by your stupid rhymes and videos,than I'll believe in those words you said. Than,I'll be a psycho,not you.Even though you are for a schrink.

Филмови филмови и во нив филмови.
Се е филмска лента.
А јас се кријам позади аплаузите...
Оф, таа љубов ќе ми ги искорне крилјата за летање!:pipi:

Ти го правам омиленото јадење. Иди побрзо, да биде топло.
И те љубам нај...

Како може да ми го активираш г.г. апстиненцијалниот синдром преку викенд бе?

Утре на поправен :back:

Те љубам.
Благодарам што постоиш во мојот живот.Со тебе сум најсреќната девојка на светот.:back:

Што и да биде утре знај моите чувства се тие, нема да се променат. Направи го точниот избор, плс. :back:

Ако не, биди срекна. Знај дека беше добро додека траеше.

Бебе, секој ден ми е се поубаво и поубаво... ова е нешто нај нај... ТЕ САКАМ бебенце мое се гледаме покасно во денов :back::back::back::vozbud: едвај чекам

ТИ!!! не таа или оваа.ТИ!
ооооо ти...Слушааааш!?!!? Не? ТИИИИИ!!!! Веруј ми малце поише,може? Заслужив тоа до сеа. Мајке ми ќе зеам инка еј пошо вака не ти влага у глава.
Фифтиии.... Аааа...Бентли... Ааааа....Се мрднав.... Јаааа.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom