Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можам да направам се ако помислам на тебе, тогаш се чувствувам јас насилна :)

Зошто неможам да си замислам ниту еден ден без тебе, а?
Ма мачиш знаеш ли?:tapp:

Не знам дали ќе ни успее по втор пат...премногу си далечна и ладна...не знам дали е до твојот заебан ПМС, ама нешто стварно не ми штима. Ќе те чекам, како и многу пати до сега, исходот наскоро ќе стане јасен, имаме ли иднина јас и ти, јас...сеуште верувам во нас...

’’Мирис на есен,ветрот ме води,пред мене суви лисја
Кејот е празен,ко шило боди,јас повторно сум иста,
Само...ми фалат тие очи.’’

Одвај чекам да те видам повторно :)

Некои денови се чувствувам скршен во мене,но не признавам
Понекогаш сакам едноставно да се скријам,затоа што ти ми недостасуваш
Знаеш дека е тешко да се каже збогум кога ќе дојде до ова...

Утре...Лелелелеле...ќе паѓаат лустери, слики и гоблени! :D

Ќе те силувам во самоодбрана...Веруј ми!:D

Те сакам иако си далеку од мене и не си моја. Но ке те сакам засекогаш зашто ти си единствена за мене.

The time is coming... Плииис don't screw up. :(

... Јбг, тоа е тоа. Ај пиши порака денеска, чекам веке 4 саата да расчистаме некои работи. Сеуште има шанси за нас (барем знам оти јас те сакам, а ти се заебаваш демек нема да ти било пријатно оти сме во иста паралелка во факинг школото). :( Ама, на кој говорам јас, кога не сакаш да слушаш... Плс, пиши ми вечерва.:(:cry:

Бебчо мораш ли утре да одеш на факс ... ај не :)
цункам те бебуле моееее.... те обожавам:back:

My darling,you mean a lot to me,more that any words are suffice enough to explain...
Trying to decide what one thing I love about you the most is like trying to choose the best pebble on the beach.

I just wanna be with you,hold you tight,hug each other,and kiss away in the night...

Што испадна од она дека ќе бидеш тука за мене кога ќе ми биде најтешко? Зарем пријателите не си помагаат кога некој од нив се чувствува така?

ме уништи,само сакав да знам што толку ти згрешив за да ме уништиш,на крај барав 5 минути за само да те погледнам у очи,а ти ми го одзема и тоа што го чекав со месеци за на крај да ме направиш и будала.УМРИ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom