Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Te сакам најмногу на свет и едно големо ИЗВИНИ за моето однесување ... сепак знаеш дека се каам и дека ТЕ САКАМ ПРЕМНОГУ БЕБЕ МОЕ:back::back::back:

26.... Зар поминаа? Ама не сакам повеќе.... Не можам... Те сакам назад... И овој пат ќе бидам себична... Знам дека и тебе ти е исто... Зашто се малтретираме? Можеби е попаметно, ама можеби и треба да го исклучиме паметот.... Ми фалиш :nesum: Ми требаш....

„Кога сум сама тагувам по луѓето, а кога сум во толпата плачам за да сум сама. Само со тебе сум исполнета со својата осаменост“

Не знам кој го напишал и кај сум го прочитала ова, не е ни важно. Ама токму така чувствувам.

Конечно, по 38219304 дена, и дупло толку саати и солзи за тебе!
Конечно твоето гуш гуш и бац бац ги осетив!
Ах, колку било убаво чувството!
30617205re9.gif

Ја направив истата грешка што ја направи ти се обидов да сакам друга за да те заборавам.:(
Се плашам дека уште те сакам!:wub:

Конечно, по 38219304 дена, и дупло толку саати и солзи за тебе!
]

Технички,24 пати повеќе саати од денови.
Бидејќи,1 ден има 24 саати.

Он.топик :
Пробувам да го минимизирам времето на мислење на тебе,и да учам,но едноставно не успевам.
Затоа,ќе ги комбинирам двете,и ќе мислам на тебе додека учам. :)

А другата работа е што ме правиш расположен и среќен со твоите смс пораки,и не можам да дочекам времево да летне,за утре да те имам пак до мене.
My darling,те сакам со целото срце:back:

Најсигурно се чувствувам во твоите раце. Душата ми е најисполнета наутро, кога првото нешто што ќе го видам си ти. Фала на најубавиот викенд. Ми недостигаш денеска.

Го сакам начинот на кој ми ги тргаш шишките од челото за да го бакнеш,начинот на кој со твоите бакнежи ми ги бришеш солзите од раплаканите очи мои.
Го сакам начинот на кој го милуваш моето лице,ме прегрнуваш.Начинот на кој ми викаш те сакам,начинот на кој ме бакнуваш.
Те сакам,ми недостигаш,сакам да го почуствувам твојот здив упатен кон мојот врат,да ја почуствувам топлината на твоите раце додека ме прегрнуваат мене.
Ми фалиш проклето многу.Желбата да ја видам твојата насмевка ме расположува,а надежта да те видам повторно тебе,ме исполнува.
Те сакам.

Да се уклучеше на мсн не ќе беше лошо.....Дааај бе,се неаме видено ниту пишано не знам ни јас од кога,ми фалиш па веќе :(

Срценце, срценце нешто чудно ни се случува. Што е тоа знаеме јас и ти, е тоа не полудува :)

Баш сега ми требаш... Порачињата ми беа најубави, ама не те сменија тебе... Сака да те гушка, да си те бацнува, да си те грицка..

Секој ден секој миг е се поубав со тебе :) бебуле мое најслатко те сакам :back::back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom